SCM формує холдинг на базі своїх друкованих та інтернет-видань

29 Січня 2008
20152
29 Січня 2008
10:15

SCM формує холдинг на базі своїх друкованих та інтернет-видань

20152
SCM формує холдинг на базі своїх друкованих та інтернет-видань
Група System Capital Management, підконтрольна народному депутату Ренату Ахметову, в рамках реструктуризації бізнесу розпочала процес формування видавничого холдингу, повідомляє «Інтерфакс-Україна». Управління друкованими медіаактивами групи здійснюватиме ЗАТ «Сегодня Мультимедіа», у якому SCM контролює 100% капіталу. За словами генерального директора «Сегодня Мультимедіа» Гільєрмо Шмітта, розроблено стратегічний план розвитку компанії на 2005 – 2012 роки, який найближчим часом буде представлений акціонерам на затвердження.
 
Цій компанії передано права на володіння та управління 88,6% акції ЗАТ «Газета «Приазовский рабочий», 53,64% акцій ЗАТ «Газета «Вечерний Донецк» та 75% ЗАТ «Медіа-Прес».
 
З лютого 2007 року ЗАТ «Сегодня Мультимедіа» є правонаступником ЗАТ «Видавнича група «Сегодня», яка була заснована 1997 року, а з 28 серпня 2006 року компанію очолює генеральний директор Гільєрмо Шмітт, який раніше керував провідною аргентинською газетою La Nacion. ЗАТ «Сегодня Мультимедіа» включає газети «Сегодня», «Салон Дона и Баса», «Донецкие новости», «РИО», «Приазовский рабочий», «Мариупольская неделя», «Дом советов», безкоштовну газету «Курьер», видання «Привет, ребята!», інтернет-сайти www.segodnya.ua та www.dnews.donetsk.ua. Холдинг також має власну газетну друкарню у Вишгороді.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду