«Газета по-киевски» звинуватила «Хрещатик» у брехні

28 Січня 2008
10300
28 Січня 2008
15:17

«Газета по-киевски» звинуватила «Хрещатик» у брехні

10300
«Газета по-киевски» звинуватила «Хрещатик» у брехні

Журналісти газети «Хрещатик» оббрехали своїх колег із «Газеты по-киевски», стверджуючи, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впливає на редакційну діяльність «ГК». Про це йдеться в заяві редакції «Газеты по-киевски», яка опублікована в сьогоднішньому номері видання.

 

 

 

Журналісти «ГК» трактують новину від «Хрещатика», як образу і брехню.

 

 

 

«Це образа. Причому на пустому місці. Тому що абсолютна брехня. І в сенсі того, що говорилось зі сцени в Українському домі, і в сенсі нашої щоденної практики», - говориться в заяві.

 

 

 

Згадуючи про внутрішньоцехову журналістську солідарність, редакція «Газеты по-киевски» висунула також припущення, що подібна інформація з’явилася в «Хрещатику» через те, що газета є муніципальним виданням.

 

 

 

«Столичні журналісти ще не опускались до того, щоб лити один на одного брудну і беззмістовну брехню. Навіщо ж це знадобилося «Хрещатику»? Відповідь – на першій же шпальті видання, чітко під логотипом : «Київська муніципальна газета». Тобто мера», - вважають у редакції «ГК».

 

 

 

Нагадаємо, в п’ятницю в «Хрещатику» з’явилася новина під назвою «Газета двох читачів відзначила п’ятиріччя», де розповідалося про святкування п’ятої річниці з дня заснування «Газеты по-киевски». «Урочистості відбулися в Українському домі. Керівник МВС Юрій Луценко і голова правління “Приватбанку” Олександр Дубілет, які були присутні на святкуванні, не приховували, що впливають на редакційну політику», - відзначалося, зокрема, в новині «Хрещатика».

proUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10300
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянин
6088 дн. тому
так их... так. была газета как газета а щас одно говно на луценко и один мед для космоса!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду