Йосип Вінський: Перехід України на цифрове телерадіомовлення обійдеться в майже 3 млрд грн

22 Січня 2008
11834
22 Січня 2008
14:22

Йосип Вінський: Перехід України на цифрове телерадіомовлення обійдеться в майже 3 млрд грн

11834
Йосип Вінський: Перехід України на цифрове телерадіомовлення обійдеться в майже 3 млрд грн

Загальна вартість державної програми переходу України з аналогового до цифрового телерадіомовлення становить майже 3 млрд грн. Про це повідомив міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський. За його словами, проект цієї держпрограми вже розроблено, і зараз він узгоджується в міністерствах і відомствах.

 

Міністр також наголосив, що до підпорядкування Мінтрансзв'язку необхідно повернути концерн "Радіозв'язку, радіомовлення і телебачення" як основного виконавця робіт, і забезпечити використання існуючої мережі ВАТ "Укртелеком". Він наголосив, що на 2008 р. бюджетним запитом передбачалося виділити 68 млн грн, але ці кошти в Держбюджеті-2008 не передбачено. Й.Вінський висловив сподівання, що під час внесення поправок до держбюджету буде враховано ці потреби.

 

Міністр також підкреслив, що необхідно вирішити проблему доступності послуг фіксованого телефонного зв'язку по всій території України, зокрема, забезпечити повну телефонізацію та можливості доступу до інтернету трьохсот сільських адміністративних районів України.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду