detector.media
22.01.2008 14:22
Йосип Вінський: Перехід України на цифрове телерадіомовлення обійдеться в майже 3 млрд грн
Йосип Вінський: Перехід України на цифрове телерадіомовлення обійдеться в майже 3 млрд грн

Загальна вартість державної програми переходу України з аналогового до цифрового телерадіомовлення становить майже 3 млрд грн. Про це повідомив міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський. За його словами, проект цієї держпрограми вже розроблено, і зараз він узгоджується в міністерствах і відомствах.

 

Міністр також наголосив, що до підпорядкування Мінтрансзв'язку необхідно повернути концерн "Радіозв'язку, радіомовлення і телебачення" як основного виконавця робіт, і забезпечити використання існуючої мережі ВАТ "Укртелеком". Він наголосив, що на 2008 р. бюджетним запитом передбачалося виділити 68 млн грн, але ці кошти в Держбюджеті-2008 не передбачено. Й.Вінський висловив сподівання, що під час внесення поправок до держбюджету буде враховано ці потреби.

 

Міністр також підкреслив, що необхідно вирішити проблему доступності послуг фіксованого телефонного зв'язку по всій території України, зокрема, забезпечити повну телефонізацію та можливості доступу до інтернету трьохсот сільських адміністративних районів України.

 

РБК-Україна
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY