Видавця газети «Патриоты России» оштрафовано за незаконну агітацію

10 Січня 2008
23998
10 Січня 2008
16:35

Видавця газети «Патриоты России» оштрафовано за незаконну агітацію

23998
Видавця газети «Патриоты России» оштрафовано за незаконну агітацію
Російська медіагрупа «Свобода слова», засновник партійної газети «Патриоты России», оштрафована на 30 тисяч рублів (близько 6 тисяч гривень) за незаконну агітацію під час виборчої кампанії із виборів до Державної Думи, повідомляє Лента.Ру з посиланням на прес-службу московської прокуратури.
 
У результаті перевірки, проведеної Савьоловською міжрайонною прокуратурою Москви, виявилось, що 13 жовтня 2007 року в Калінінградській області було розповсюджено випуск газети «Патриоты России» з агітацією за однойменну партію. При цьому агітація у ЗМІ булла дозволена лише в період з 3 по 30 листопада 2007 року. Крім того, засновник газети, який фактично діє у Москві, збільшив наклад випуску з 50 до 75 тисяч примірників, що також є протизаконним.
 
Щодо медіагрупи «Свобода слова» було порушено адміністративну справу, і суд визнав компанію винною.
 
Окрім «Патриотов России», «Свобода слова» видає «Родную газету», «Политический журнал» та тижневик «Футбол. Плюс. Хоккей».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду