Стогній дарує ICTV своє чоловіче обличчя, але не розриває стосунків з «Інтером»

8 Січня 2008
24297
8 Січня 2008
14:29

Стогній дарує ICTV своє чоловіче обличчя, але не розриває стосунків з «Інтером»

24297
Стогній дарує ICTV своє чоловіче обличчя, але не розриває стосунків з «Інтером»
21 січня на ICTV стартує щоденна програма «Надзвичайні новини» – спільний продукт цього телеканалу та продакшн-студії і агенції журналістських розслідувань «Жара». Про це розповів «Детектор медіа» автор та ведучий програми Костянтин Стогній.
 
П’ятнадцятихвилинні «Надзвичайні новини» виходитимуть в ефір у будні о 19.20. Програма акумулюватиме повідомлення, про які у звичайних інформаційних програмах повідомляють одним рядком, наприклад, катастрофи або стихійні лиха. «Знімальна група відразу виїжджатиме у місця надзвичайних подій, – каже Костянтин Стогній. – У нас ця робота налагоджена ще з часів трагедії у Скнилові. Тоді наша знімальна група виїхала, коли ніхто ще не знав, що сталося, якими є реальні масштаби катастрофи, яка саме допомога потрібна людям. Програма також надаватиме інформацію, необхідну людям під час подорожей, аби убезпечити їхнє життя».
 
Над проектом працюватимуть восьмеро журналістів, а також двоє ведучих. «Одному ведучому важко працювати у щоденній програмі, тому зараз триває кастинг, і вже є декілька претендентів. У мене дуже суворі критерії: це має бути людина, яка працювала або працює у правоохоронних органах, орієнтується у темі, а не просто читає текст із суфлера. Також цього ведучого має "любити камера"», – розповідає Костянтин, і називає одного з кандидатів: працівника департаменту зв’язків із громадськістю МВС Олександра Зуба.
 
У подальшому команда «Надзвичайних новин» планує розширити мовлення: програма виходитиме також о 22.30. Також із вересня 2008 року на ICTV планують запустити цикл документальних програм.
 
Костянтин Стогній наголошує, що вести мову про його стовідсотковий перехід з «Інтера» на ICTV не можна, оскільки має домовленості з керівництвом телеканалу «Інтер» про продовження співпраці.
 
«Я присвятив цьому каналу 10 років, очолював студію документальних програм, – розповів Костянтин Стогній. – Продакшн-студія, у якій я є головним редактором, продовжуватиме виробляти документальні фільми також і для телеканалу "Інтер". Ми готуємо різножанрові фільми, зокрема для "Інтера" вони будуть в основному соціальної та кримінальної тематики. Також ми виробляємо фільми екстремального забарвлення – наприклад, із "гарячих точок". Наша група єдина з українських, до речі, побувала в полярній експедиції, зустріла перший обстріл у Багдаді, а потім різні телеканали світу транслювали перше моє включення з цього міста. Ці специфічні речі більше притаманні ICTV – справжньому чоловічому каналу. Тому такі проекти і моє обличчя, бо я вважаю себе екстремальним і активним чоловіком, більш доречні на телеканалі ICTV».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24297
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
щодня
5950 дн. тому
Щоденна програма! Жах, як ефір ICTV витримає стільки стогною?
Камрань
5951 дн. тому
Трепещите бандюки, ментов в телевизоре все больше. Вот они уж погрозят вам пальчиком!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду