detector.media
08.01.2008 14:29
Стогній дарує ICTV своє чоловіче обличчя, але не розриває стосунків з «Інтером»
Стогній дарує ICTV своє чоловіче обличчя, але не розриває стосунків з «Інтером»
21 січня на ICTV стартує щоденна програма «Надзвичайні новини» – спільний продукт цього телеканалу та продакшн-студії і агенції журналістських розслідувань «Жара». Про це розповів «Детектор медіа» автор та ведучий програми Костянтин Стогній.
 
П’ятнадцятихвилинні «Надзвичайні новини» виходитимуть в ефір у будні о 19.20. Програма акумулюватиме повідомлення, про які у звичайних інформаційних програмах повідомляють одним рядком, наприклад, катастрофи або стихійні лиха. «Знімальна група відразу виїжджатиме у місця надзвичайних подій, – каже Костянтин Стогній. – У нас ця робота налагоджена ще з часів трагедії у Скнилові. Тоді наша знімальна група виїхала, коли ніхто ще не знав, що сталося, якими є реальні масштаби катастрофи, яка саме допомога потрібна людям. Програма також надаватиме інформацію, необхідну людям під час подорожей, аби убезпечити їхнє життя».
 
Над проектом працюватимуть восьмеро журналістів, а також двоє ведучих. «Одному ведучому важко працювати у щоденній програмі, тому зараз триває кастинг, і вже є декілька претендентів. У мене дуже суворі критерії: це має бути людина, яка працювала або працює у правоохоронних органах, орієнтується у темі, а не просто читає текст із суфлера. Також цього ведучого має "любити камера"», – розповідає Костянтин, і називає одного з кандидатів: працівника департаменту зв’язків із громадськістю МВС Олександра Зуба.
 
У подальшому команда «Надзвичайних новин» планує розширити мовлення: програма виходитиме також о 22.30. Також із вересня 2008 року на ICTV планують запустити цикл документальних програм.
 
Костянтин Стогній наголошує, що вести мову про його стовідсотковий перехід з «Інтера» на ICTV не можна, оскільки має домовленості з керівництвом телеканалу «Інтер» про продовження співпраці.
 
«Я присвятив цьому каналу 10 років, очолював студію документальних програм, – розповів Костянтин Стогній. – Продакшн-студія, у якій я є головним редактором, продовжуватиме виробляти документальні фільми також і для телеканалу "Інтер". Ми готуємо різножанрові фільми, зокрема для "Інтера" вони будуть в основному соціальної та кримінальної тематики. Також ми виробляємо фільми екстремального забарвлення – наприклад, із "гарячих точок". Наша група єдина з українських, до речі, побувала в полярній експедиції, зустріла перший обстріл у Багдаді, а потім різні телеканали світу транслювали перше моє включення з цього міста. Ці специфічні речі більше притаманні ICTV – справжньому чоловічому каналу. Тому такі проекти і моє обличчя, бо я вважаю себе екстремальним і активним чоловіком, більш доречні на телеканалі ICTV».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY