УАВПП збирає пропозиції видавців для Комітету свободи слова та інформації

29 Грудня 2007
27230
29 Грудня 2007
21:54

УАВПП збирає пропозиції видавців для Комітету свободи слова та інформації

27230
УАВПП збирає пропозиції видавців для Комітету свободи слова та інформації
Українська асоціація видавців періодичної преси планує активно лобіювати інтереси своїх членів у Комітеті Верховної ради України з питань свободи слова та інформації, і звертається до видавців із проханням надсилати їй конкретні пропозиції та зауваження щодо можливих змін у недійному законодавстві. Про це йдеться у повідомленні УАВПП, поширеному після наради Комітету з питань свободи слова та інформації щодо проекту Закону України «Про Державний бюджет на 2008 рік…».
 
29 грудня відбулась саме нарада, а не засідання, оскільки у комітеті не було кворуму, однак у ній взяли участь голова Комітету Ганна Герман, її перший заступник Андрій Шевченко, інші народні депутати та керівники державних медіа. Після дискусії щодо доцільності певних статей бюджету, зокрема тих, що стосуються фінансування державного телебачення, керівництво Комітету закликало всіх бажаючих надсилати пропозиції до секретаріату Комітету.
 
Асоціація досягла із керівництвом Комітету домовленості щодо проведення зустрічі, на якій буде обговорено можливі напрямки співпраці Комітету та УАВПП та розгляду законодавчих пропозицій, підготовлених видавцями.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27230
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду