detector.media
29.12.2007 21:54
УАВПП збирає пропозиції видавців для Комітету свободи слова та інформації
УАВПП збирає пропозиції видавців для Комітету свободи слова та інформації
Українська асоціація видавців періодичної преси планує активно лобіювати інтереси своїх членів у Комітеті Верховної ради України з питань свободи слова та інформації, і звертається до видавців із проханням надсилати їй конкретні пропозиції та зауваження щодо можливих змін у недійному законодавстві. Про це йдеться у повідомленні УАВПП, поширеному після наради Комітету з питань свободи слова та інформації щодо проекту Закону України «Про Державний бюджет на 2008 рік…».
 
29 грудня відбулась саме нарада, а не засідання, оскільки у комітеті не було кворуму, однак у ній взяли участь голова Комітету Ганна Герман, її перший заступник Андрій Шевченко, інші народні депутати та керівники державних медіа. Після дискусії щодо доцільності певних статей бюджету, зокрема тих, що стосуються фінансування державного телебачення, керівництво Комітету закликало всіх бажаючих надсилати пропозиції до секретаріату Комітету.
 
Асоціація досягла із керівництвом Комітету домовленості щодо проведення зустрічі, на якій буде обговорено можливі напрямки співпраці Комітету та УАВПП та розгляду законодавчих пропозицій, підготовлених видавцями.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY