Влад Ряшин: Фільми «Стар Медіа» дозволять ICTV «поборотись» із «Інтером» та «1+1» (ОНОВЛЕНО)

27 Грудня 2007
16930
27 Грудня 2007
06:21

Влад Ряшин: Фільми «Стар Медіа» дозволять ICTV «поборотись» із «Інтером» та «1+1» (ОНОВЛЕНО)

16930
Влад Ряшин: Фільми «Стар Медіа» дозволять ICTV «поборотись» із «Інтером» та «1+1» (ОНОВЛЕНО)
Канал ICTV придбав право на прем'єрний показ двох 8-серійних військово-шпигунських детективів виробництва компанії «Стар Медіа» - «Спасите наши души» та «Смерть шпионам-2» - та окремий пакет фільмів цієї компанії.
 
«Мы получили первые нарезки по сериалу «Спасите наши души» и сразу же предложили  его телевизионному рынку вместе с проектом «Смерть шпионам 2», первый сезон которого очень успешно прошел в 2007 году как в России, так и в Украине. Канал ICTV оперативно проявил интерес к продукту. Переговоры с  Александром Богуцким длились всего тридцать минут. Так что мы достаточно быстро сумели договориться. А ICTV, в свою очередь, смогли убедить канал «1+1» уступить им права на показ проекта «Смерть шпионам-2», на который у них был опцион», - коментує голова наглядової ради «Стар Медіа» Влад Ряшин. Нагадаємо, перший серіал «Смерть шпионам» був показаний каналом «1+1» навесні 2007 року. «Крепкий сценарий, хорошая актерская работа, смесь жанров – война, детектив, драма, мистика – все это принесло успех первому сезону «Смерти шпионам!», - коментує пан Ряшин. – Кстати, ICTV получил права не только на премьерный показ «Смерть шпионам-2», но также и на второй, третий и четвертый показ первого сезона, и опцион на третий сезон, сценарий которого уже пишется».
 
Сценарії обох серіалів написані Марком Гресем, автором сценарію першої «Смерти шпионам», який піддав критиці втілення свого сценарію на сторінках «ТК» - і цього разу отримав можливість зробити продовження по-своєму.
 
«Спасите наши души» - это продукт с очень хорошим продакшн-бюджетом и кастингом: в сери але, например, отлично сыграли Екатерина Гусева, Юрий Цюрило и другие замечательные актеры», - каже Влад Ряшин. Він називає обидва серіали «справжніми хітами» виробництва «Стар Медіа»: «Они относятся к жанру военно-шпионского кино. Но, кроме традиционной мужской аудитории, любящей этот жанр, продукт будет однозначно интересен для всей семьи. В обоих сериалах описаны события Великой Отечественной войны – противостояние фашистской разведки и советской контрразведки. «Спасите наши души» снимался в Екатеринбурге и Перми (Россия), а действие фильма разворачивается в Сибири, на Таймыре. В «Смерше-2» как съемки, так и сами события происходят в Крыму».
 
«Мы очень заинтересованы в том, чтобы наши фильмы помогли  ICTV «побороться» на равных в плане качества телевизионного контента с такими каналами, как «Интер» и «1+1». В России премьеры этих продуктов пройдут на Первом канале», - зазначив голова наглядової ради «Стар Медіа».

 

Генеральний директор ICTV Олександр Богуцький прокоментував цю подію так: «Компанія «STAR MEDIA» розширила асортимент своєї продукції, і тепер, окрім традиційних телевізійних мелодраматичних серіалів, які однозначно не для глядача ICTV, почав виробництво військових міні-серіалів і багатосерійних екшенів. Ми впевнені у якості продукції «STAR MEDIA» та в зацікавленості нашого глядача до таких фільмів. Фактично ця угода - перехід від дружби до бізнес-партнерства, складником якого стануть спільні рішення та експерименти».

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду