«Комсомольская правда в Украине» видасть 55 тисяч примірників «Кобзаря» Шевченка

25 Грудня 2007
26252
25 Грудня 2007
12:11

«Комсомольская правда в Украине» видасть 55 тисяч примірників «Кобзаря» Шевченка

26252
«Комсомольская правда в Украине» видасть 55 тисяч примірників «Кобзаря» Шевченка
26 грудня збірка поезій Тараса Шевченка «Кобзар» вийде накладом 55 тисяч примірників. Випуск книги відбудеться у рамках книжкового проекту газети «Комсомольская правда в Украине» - 30-томної колекції класичної літератури «Великі імена ХІХ століття». Газета інвестує у проект понад 1 мільйон доларів, а інвестиції у видання «Кобзаря» становитимуть близько 1 мільйона гривень.
 
За інформацією «Комсомольской правды в Украине», 55 тисяч – найбільший наклад в історії «Кобзаря». Ще до виходу книжки понад 1 тисячу примірників її замовили в Інтернеті. Книжка продаватиметься разом із газетою протягом тижня – до виходу наступного тому колекції. Книжка коштуватиме 18.90 грн; її також можна буде замовити через Інтернет, телефоном і смс-повідомленням.
 
Проект «Великі імена ХІХ століття» розпочався 28 листопада. Сукупний наклад книг, які надрукує газета, становитиме понад 1 мільйон примірників. У колекцію ввійшли двоє українських класиків – Тарас Шевченко та Леся Українка, а також Оскар Вайлд, Лев Толстой, Ґі де Мопассан, Фенімор Купер тощо. Головний редактор «Комсомолки» Андрій Хрустальов прогнозує, що «Кобзар» може стати найуспішнішим томом «Великих імен ХІХ століття» після першої книжки, яка продавалась за акційною ціною 1 гривня (продано було 250 тисяч примірників).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду