Оголошено Конкурс «Найкращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007» (ДОПОВНЕНО)

21 Грудня 2007
8678
21 Грудня 2007
10:45

Оголошено Конкурс «Найкращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007» (ДОПОВНЕНО)

8678
Оголошено Конкурс «Найкращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007» (ДОПОВНЕНО)
Оголошено Конкурс «Кращий телевізійний проект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007»
 
Роботи приймаються  до 31 січня 2008 року. Премії – від 5 000 до 15000 (від п’яти тис. до п'ятнадцяти тис.) гривень.
 
Фонд «Європа ХХІ» спільно з Фундацією «Суспільність» оголошує Конкурс на найкращий  телевізійний проект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України. Інформаційний партнер конкурсу – ГО «Детектор медіа» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.
 
Мета конкурсу - підвищення суспільного інтересу до питань євроатлантичної інтеграції України, заохочення дискусії – з аргументами як «за», так і «проти» - в інформаційному просторі держави. Підтримка журналістів, творчих колективів та авторів, що працюють над темою євроатлантичної інтеграції України.

У конкурсі можуть брати участь як фізичні особи (творчі групи), так і юридичні особи (телеканали загальнонаціональні, мережеві, регіональні, студії продакшн тощо), які представлять на тему євроатлантичної інтеграції України роботи у трьох номінаціях:
 
- телевізійні сюжети про НАТО, політику євроатлантичної інтеграції України у рамках щоденних новинних або щотижневих інформаційно-аналітичних телепрограм, програм у сфері бізнесу, культури, молодіжних та інших програм;
 
– телепроекти (у тому числі ток-шоу) про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України.
 
-    телепрограми про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України.
 
На Конкурс можуть бути подані   матеріали, оприлюднені в загальнонаціональному, регіональному, місцевому телеефірі протягом року: червень 2007 року до 30 січня 2008 року. Роботи, які не мали ефіру, на конкурс не приймаються.
 
Нагороджуються   переможці конкурсу - фізичні чи юридичні особи - що подали на розгляд Журі   власну роботу. Кількість робіт від однієї фізичної чи юридичної особи для подання на конкурс – необмежена, але одна особа не може отримати більше, ніж одну нагороду.
 

Висунення для участі в конкурсі відбувається шляхом подання до 17.00 31 січня 2008 року Заяви на участь у Конкурсі. Заява надсилається на адресу: Київ, 01135 пр. Перемоги, 5, оф.6.   Або за факсом (8 044) 236-08-96 чи email: europe@europexxi.kiev.ua  

За довідками можна звертатися:

Лариса Дербакова

т. 8 (044) 236-08-96 

Галина Усатенко 

т. 8 (044) 236-08-96

моб. 8 (050) 469 59 13, 8 (067) 446 60 53).



Заява на участь у Конкурсі складається із:

 - Заявки до Оргкомітету Конкурсу на кожний окремий твір, з зазначенням відповідної номінації. Оргкомітет має право вирішувати, чи відповідають подані матеріали заявленій номінації. В разі рішення більшістю голосів членів Оргкомітету конкурсу про невідповідність твору заявленій номінації, учаснику буде запропоновано подати роботу в іншій номінації. Оргкомітет має право відмовити заявникам у прийомі роботи до участі у конкурсі – з обов’язковим обгрунтуванням цього рішення. 

 - Ефірної довідки, що підтверджує дату виходу в ефір. Ефірна довідка має бути завірена печаткою організації, яка здійснила випуск в єфір конкурсної продукції, та підписом керівної особи цієї організації. 

 - VHS-касети, CD, DVD диски  із записом твору та текстової розшифровки його на комп’ютері чи друкарській машинці,
 
Переможців конкурсу визначає Журі, члени якого обираються Оргкомітетом з числа високопрофесійних, знаних та незалежних фахівців з різноманітних галузей. Склад Журі оголошується лише на офіційній церемонії вручення нагород конкурсу – з метою запобігання тиску на його членів.

Публічне оголошення переможців Конкурсу – у кожній з трьох номінацій, а також володаря Гран-прі - та вручення призів відбудеться під час офіційної урочистої Церемонії, що проходитиме у лютому 2008 року (конкретна дата буде оголошена додатково).

 Номінації конкурсу: 

«Кращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»;
 
 «Краща телепрограма про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України» ;
 
 «Кращий телевізійний сюжет про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»;
 
«Краща операторська робота на теми НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»

Гран-Прі конкурсу. Журі може присудити Гран-Прі лише одній роботі з усіх робіт, поданих на Конкурс. Переможці у номінаціях не можуть отримати Гран-Прі. Журі має право не присуджувати Гран-Прі жодній з робіт.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8678
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
5976 дн. тому
Чтобы сделать телепроект про НАТО, то, миль-пардон, НАДО в НАТО и ехать. Показывать и рассказывать изнутри. А на пребывание ТАМ, понадобятся 2 кучи денег. В свете затрат - предлагаемый призовой фонд - это просто смешно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду