detector.media
21.12.2007 10:45
Оголошено Конкурс «Найкращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007» (ДОПОВНЕНО)
Оголошено Конкурс «Найкращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007» (ДОПОВНЕНО)
Оголошено Конкурс «Кращий телевізійний проект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України -2007»
 
Роботи приймаються  до 31 січня 2008 року. Премії – від 5 000 до 15000 (від п’яти тис. до п'ятнадцяти тис.) гривень.
 
Фонд «Європа ХХІ» спільно з Фундацією «Суспільність» оголошує Конкурс на найкращий  телевізійний проект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України. Інформаційний партнер конкурсу – ГО «Детектор медіа» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.
 
Мета конкурсу - підвищення суспільного інтересу до питань євроатлантичної інтеграції України, заохочення дискусії – з аргументами як «за», так і «проти» - в інформаційному просторі держави. Підтримка журналістів, творчих колективів та авторів, що працюють над темою євроатлантичної інтеграції України.

У конкурсі можуть брати участь як фізичні особи (творчі групи), так і юридичні особи (телеканали загальнонаціональні, мережеві, регіональні, студії продакшн тощо), які представлять на тему євроатлантичної інтеграції України роботи у трьох номінаціях:
 
- телевізійні сюжети про НАТО, політику євроатлантичної інтеграції України у рамках щоденних новинних або щотижневих інформаційно-аналітичних телепрограм, програм у сфері бізнесу, культури, молодіжних та інших програм;
 
– телепроекти (у тому числі ток-шоу) про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України.
 
-    телепрограми про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України.
 
На Конкурс можуть бути подані   матеріали, оприлюднені в загальнонаціональному, регіональному, місцевому телеефірі протягом року: червень 2007 року до 30 січня 2008 року. Роботи, які не мали ефіру, на конкурс не приймаються.
 
Нагороджуються   переможці конкурсу - фізичні чи юридичні особи - що подали на розгляд Журі   власну роботу. Кількість робіт від однієї фізичної чи юридичної особи для подання на конкурс – необмежена, але одна особа не може отримати більше, ніж одну нагороду.
 

Висунення для участі в конкурсі відбувається шляхом подання до 17.00 31 січня 2008 року Заяви на участь у Конкурсі. Заява надсилається на адресу: Київ, 01135 пр. Перемоги, 5, оф.6.   Або за факсом (8 044) 236-08-96 чи email: europe@europexxi.kiev.ua  

За довідками можна звертатися:

Лариса Дербакова

т. 8 (044) 236-08-96 

Галина Усатенко 

т. 8 (044) 236-08-96

моб. 8 (050) 469 59 13, 8 (067) 446 60 53).



Заява на участь у Конкурсі складається із:

 - Заявки до Оргкомітету Конкурсу на кожний окремий твір, з зазначенням відповідної номінації. Оргкомітет має право вирішувати, чи відповідають подані матеріали заявленій номінації. В разі рішення більшістю голосів членів Оргкомітету конкурсу про невідповідність твору заявленій номінації, учаснику буде запропоновано подати роботу в іншій номінації. Оргкомітет має право відмовити заявникам у прийомі роботи до участі у конкурсі – з обов’язковим обгрунтуванням цього рішення. 

 - Ефірної довідки, що підтверджує дату виходу в ефір. Ефірна довідка має бути завірена печаткою організації, яка здійснила випуск в єфір конкурсної продукції, та підписом керівної особи цієї організації. 

 - VHS-касети, CD, DVD диски  із записом твору та текстової розшифровки його на комп’ютері чи друкарській машинці,
 
Переможців конкурсу визначає Журі, члени якого обираються Оргкомітетом з числа високопрофесійних, знаних та незалежних фахівців з різноманітних галузей. Склад Журі оголошується лише на офіційній церемонії вручення нагород конкурсу – з метою запобігання тиску на його членів.

Публічне оголошення переможців Конкурсу – у кожній з трьох номінацій, а також володаря Гран-прі - та вручення призів відбудеться під час офіційної урочистої Церемонії, що проходитиме у лютому 2008 року (конкретна дата буде оголошена додатково).

 Номінації конкурсу: 

«Кращий телепроект про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»;
 
 «Краща телепрограма про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України» ;
 
 «Кращий телевізійний сюжет про НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»;
 
«Краща операторська робота на теми НАТО та політику євроатлантичної інтеграції України»

Гран-Прі конкурсу. Журі може присудити Гран-Прі лише одній роботі з усіх робіт, поданих на Конкурс. Переможці у номінаціях не можуть отримати Гран-Прі. Журі має право не присуджувати Гран-Прі жодній з робіт.
 
Положення про конкурс (текст)
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY