СТБ відкрив відеоблоґи на YouTube і LiveJournal

19 Грудня 2007
27427
19 Грудня 2007
19:58

СТБ відкрив відеоблоґи на YouTube і LiveJournal

27427
СТБ відкрив відеоблоґи на YouTube і LiveJournal
Телеканал СТБ відкрив власні відеоблоґи на YouTube і LiveJournal:
 
 
 
У блоґах оприлюднюватимуться найсвіжіші відеосюжети новин, програми та анонси нових проектів та кастингів телепрограм.
 
«СТБ має офіційний сайт www.stb.ua, але Інтернет завжди дає можливість розширити горизонти. Навіщо себе обмежувати? Крім того, інтеграція у LJ та YouTube дозволить збільшити потенційну аудиторію каналу та полегшить перегляд тим телеглядачам, які не встигають дивитись телевізор, але їм подобається канал СТБ та його програми», - цитує прес-служба каналу керівника Інтернет-проектів СТБ Юлію Гудз.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27427
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
222
5991 дн. тому
А при чем здесь 5 канал? 5 канал такие же профессионалы, как Ани Лорак певица. Протискивать на рынок провинциальный шоколад - это да, ей под силу. Или Сумская - так называемая светская львица, "Женщина года в Украине", а обувается в обувь от "Мохарх". Как сама же заявляла на всю Украину: "...на все случаи жизни". Можно представить, какая жизнь у остальных женщин в Украине, если "Женщины года" ходят в "Монархе". А вы говорите 5 канал.
Кутєпов
5993 дн. тому
ггггггггг))) 2сява ггггггггг))) І хто туди ходить, на той 5 канал - ЖЖ? ггг
сява
5993 дн. тому
ггг)))) нашли повод для пиара! 5 канал ведёт ЖЖ с 2004 года! :))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду