Канал «24» презентував концепцію міжрегіонального мовлення

19 Грудня 2007
21678
19 Грудня 2007
13:41

Канал «24» презентував концепцію міжрегіонального мовлення

21678
Канал «24» презентував концепцію міжрегіонального мовлення
19 грудня генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко презентував на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення концепцію створення міжрегіонального каналу мовлення.
 
За ідеєю, запропонованою паном Андейком, канал «24» підписує угоди з регіональними каналами, пропонуючи їм спільне виготовлення новинних блоків. За словами керівника каналу, проблема з якісним наповненням каналу на місцевому рівні стоїть дуже гостро, тому канал «24» пропонує своїм регіональним партнерам не лише унікальну технологію виготовлення новин і з використанням  Virtual Private Network, а також повністю обладнаний цифровий ньюзрум (вартість комплекту – близько 150 тисяч доларів) та сучасний «одяг» для ефіру. Продукт виходитиме в ефірі як каналу «24», так і регіональних мовників.
 
Предметом переговорів із членами Нацради було визначення спільних програм як продукту власного виробництва. У ході дискусії з’ясували, що Закон України «Про телебачення і радіомовлення» дозволяє враховувати такий спільно виготовлений продукт як продукт власного виробництва телекомпанії.
 
За словами члена Національної ради Віктора Понеділка, це унікальний випадок, коли телевізійні мережі розвиваються за ініціативою «знизу». За словами Романа Андрійка, «створення міжрегіональної мережі мовлення – це єдина можливість для каналу «24» розвиватись».
 
 До кінця 2008 року канал планує співпрацювати із щонайменше десятьма телекомпаніями.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21678
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 616
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Курус
5986 дн. тому
Рома Андрейко, ти повний {CENSORED}! І канал твій повне {CENSORED}!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду