22 грудня телепроект «Світське життя» влаштовує «ялинку для дорослих та успішних»

14 Грудня 2007
8379
14 Грудня 2007
14:26

22 грудня телепроект «Світське життя» влаштовує «ялинку для дорослих та успішних»

8379
22 грудня телепроект «Світське життя» влаштовує «ялинку для дорослих та успішних»

22 грудня о 21:00 у замку Київського театру ляльок редакція телепроекту «Світське життя» влаштовує новорічний карнавал – «ялинку для дорослих та успішних». У рамках карнавалу відбудеться церемонія нагородження «Зірки світського життя», де переможцями у 8-ми номінаціях мають стати головні ньюсмейкери світського життя 2007-го року за версією редакції телепрограми. «Зірки світського життя» за задумом організаторів має продовжити традицію іронічних церемоній на кшталт «Золотої малини» чи «Срібної калоші».

На карнавал-церемонію запрошені учасники програми «Світське життя» – впливові політики та члени їхніх родин, публічні бізнесмени, діячі культури й шоу-бізнесу, видатні спортсмени, світські «леви та левиці». Dress code заходу – creative black tie, гості мають вдягнути смокінги, вечірні сукні та хутро з творчими варіаціями на карнавальну тематику – маски, образи казкових та історичних персонажів, новорічні аксесуари.

Спеціально для ЗМІ на подвір’ї театру буде влаштований photocall - професійний майданчик для фото- та відеозйомки зіркового променаду гостей червоною доріжкою, де учасники закритого карнавалу-церемонії даватимуть експрес-інтерв’ю журналістам.

Сама урочиста церемонія нагородження премією «Зірки світського життя» буде закритою для преси. Номінанти та лауреати у 8 номінаціях будуть оголошені напередодні події.

Кульмінацією карнавалу має стати перший в Україні концерт британської групи The Tiger Lillies.

Дата: 22 грудня 2007

Адреса: вул..Грушевського, 1а

Початок реєстрації преси на «червоній доріжці»: 20:30

Photocall: 20:50 – 22:00

Акредитація ЗМІ на photocall - до 18:00 п’ятниці, 21 грудня 2007 р. за телефоном 8 067 567 13 52 або електронною поштою svit@1ukrainian.com.

Контактна особа: Христина Тамаря, PR-менеджер продюсерського центру Final Cut Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8379
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду