detector.media
14.12.2007 14:26
22 грудня телепроект «Світське життя» влаштовує «ялинку для дорослих та успішних»

22 грудня о 21:00 у замку Київського театру ляльок редакція телепроекту «Світське життя» влаштовує новорічний карнавал – «ялинку для дорослих та успішних». У рамках карнавалу відбудеться церемонія нагородження «Зірки світського життя», де переможцями у 8-ми номінаціях мають стати головні ньюсмейкери світського життя 2007-го року за версією редакції телепрограми. «Зірки світського життя» за задумом організаторів має продовжити традицію іронічних церемоній на кшталт «Золотої малини» чи «Срібної калоші».

На карнавал-церемонію запрошені учасники програми «Світське життя» – впливові політики та члени їхніх родин, публічні бізнесмени, діячі культури й шоу-бізнесу, видатні спортсмени, світські «леви та левиці». Dress code заходу – creative black tie, гості мають вдягнути смокінги, вечірні сукні та хутро з творчими варіаціями на карнавальну тематику – маски, образи казкових та історичних персонажів, новорічні аксесуари.

Спеціально для ЗМІ на подвір’ї театру буде влаштований photocall - професійний майданчик для фото- та відеозйомки зіркового променаду гостей червоною доріжкою, де учасники закритого карнавалу-церемонії даватимуть експрес-інтерв’ю журналістам.

Сама урочиста церемонія нагородження премією «Зірки світського життя» буде закритою для преси. Номінанти та лауреати у 8 номінаціях будуть оголошені напередодні події.

Кульмінацією карнавалу має стати перший в Україні концерт британської групи The Tiger Lillies.

Дата: 22 грудня 2007

Адреса: вул..Грушевського, 1а

Початок реєстрації преси на «червоній доріжці»: 20:30

Photocall: 20:50 – 22:00

Акредитація ЗМІ на photocall - до 18:00 п’ятниці, 21 грудня 2007 р. за телефоном 8 067 567 13 52 або електронною поштою svit@1ukrainian.com.

Контактна особа: Христина Тамаря, PR-менеджер продюсерського центру Final Cut Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY