Новий директор мукачівської ТРК «М-студіо» заперечує наявність кризи

12 Грудня 2007
17600
12 Грудня 2007
14:44

Новий директор мукачівської ТРК «М-студіо» заперечує наявність кризи

17600
Новий директор мукачівської ТРК «М-студіо» заперечує наявність кризи

Володимир Шубець, який нещодавно знову став директором телерадіокомпанії «М-студіо», здивований повідомленнями у ЗМІ про те, що на ТРК криза.

 

«Це штучно створена криза, бо насправді ніякої кризи немає. Мій попередник Іван Маняк сам написав заяву про звільнення, оскільки пішов працювати в Мукачівський міськвиконком. Разом із ним вирішила звільнитися й головний редактор Валентина Пастухова, яка, наскільки я знаю, йде працювати на обласне телебачення, – зазначає пан Володимир. – Обидва написали заяви за власним бажанням, тому, згідно з рішенням засновників, мене призначили директором. Я останнім часом працював заступником Івана Маняка».

 

За словами нового директора, його попередники майже втратили всі досягнення ТРК, які були в «М-студіо» чотири роки тому, коли він обіймав посаду директора. Так, майже зникли програми власного виробництва, натомість з’явилися суцільні ретрансляції. Зараз на «М-студіо» почалися реформи: з’явилися нові ведучі, нові проекти, у новому форматі стали виходити новини, готуються до запуску ранкові ефіри.

 

Колишній головний редактор Валентина Пастухова розповіла «ТК», що не має бажання працювати з Володимиром Шубцем, оскільки вже має неприємний досвід співпраці. За її словами, разом із нею звільнилися ще двоє журналістів. «Це звичайне явище при зміні керівництва», – переконаний Володимир Шубець.

 

Екс-директор ТРК «М-студіо» Іван Маняк у коментарі «ТК» зазначив, що засновники не пояснили йому свого рішення. «Очевидно, вони вважають, що так буде краще для розвитку ТРК», – сказав він.

 

Нагадаємо, ТРК «М-студіо» транслює свої передачі на Закарпатті більше 10 років. Глядачами є 70% закарпатців, переважно низинних районів. Згідно з ліцензійними умовами, ТРК мовить на Мукачеве 24 години, на Ужгород – 12 годин, на Хуст – 18 годин.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17600
Читайте також
21.11.2009 12:04
Андрій Брагінський
, для «Детектор медіа»
22 617
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду