Завершився чат з Оленою Бондаренко

12 Грудня 2007
9944
12 Грудня 2007
16:21

Завершився чат з Оленою Бондаренко

9944
Завершився чат з Оленою Бондаренко
12 грудня 2007 року о на http://chat.detector.media пройшла чат-конференція за участю народного депутата Верховної Ради України 6-го скликання, члена Партії регіонів Олени Бондаренко на тему «Розвиток медіагалузі всупереч або за сприяння держави».
 
До обговорення було запропоновано питання діяльності парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації (оцінка зробленого за минуле скликання та плани на майбутнє); регуляторного органу Нацради з питань телебачення і радіомовлення України (зміни до закону про Нацраду). Коли отримає Україна зміни до закону «Про рекламу»? Чи виступає Партія регіонів за прозорий медіаринок?
 
 
Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки, Міжнародного фонду «Відродження» та USAID. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Олені Бондаренко та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пані Олени у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК». Чати з цікавими особистостями зі світу медіа (і не тільки) проходитимуть на «ТК» раз на два тижні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9944
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор Діденко
6002 дн. тому
Шановна пані Олено, Як Ви вважаєте, чому Діденко послуговується українською мовою, а Бондаренко майже ніколи? Адже Ви законопослушний депутат!
Дончанин
6003 дн. тому
как вам удается быть такой очаровательной женщиной?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду