20 грудня – ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу «Репутація під прицілом медіа»

9 Грудня 2007
13805
9 Грудня 2007
17:09

20 грудня – ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу «Репутація під прицілом медіа»

13805
20 грудня – ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу «Репутація під прицілом медіа»
20 грудня 2007 року у конференц-залі бізнес-центру «Кубік» пройде ІІ Всеукраїнський форум медіа-діалогу «Репутація під прицілом медіа». У програмі форуму – виступи фахівців у галузях права, журналістики та PR, зокрема Сергія Коннова та Андрія Шевченка.
 
«Цьогорічний форум має за мету обговорити питання негативного впливу засобів масової інформації на ділову репутацію, проблематику корпоративних медіа-баталій та правових і етичних засад у діяльності фахівців медіа-ринку, тим самим продовжуючи традицію публічного обговорення суспільно-важливих тем, що містяться на перетині трьох соціально-формуючих галузей: права, ЗМІ та зв’язків із громадськістю», - повідомляють організатори заходу. На форумі також буде презентовано концепцію нового видавничого дому, що працюватиме у PR-галузі, представлено звіт оргкомітету форуму щодо успіхів першого року діяльності, а також сформульовано та підписано відкритого листа до усіх фахівців медіа-галузі.  
 
Перший Форум медіа-діалогу, що відбувся у грудні минулого року, підняв питання щодо врегулювання галузевих проблем у медіа-сфері та визначення перспектив і засад подальшого співробітництва PR-спеціалістів та журналістів.
 
З питань участі у роботі,  партнерства та медіа-партнерства ІІ Всеукраїнського Форуму  медіа-діалогу звертатись за телефоном:   (044) 234-18-54, pr@klmgroup.com.ua
контактні особи:
Анна Шевченко
8 (097) 911-04-54
Гліб Дугін
8 (097) 926-09-88
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13805
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Archi
5988 дн. тому
а чем этот Форум интересен для ЮФ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду