«Стар Медіа» не обіцяла Подкопаєвій вихід у фінал «Танців з зірками – 3»

4 Грудня 2007
7133
4 Грудня 2007
14:05

«Стар Медіа» не обіцяла Подкопаєвій вихід у фінал «Танців з зірками – 3»

7133
«Стар Медіа» не обіцяла Подкопаєвій вихід у фінал «Танців з зірками – 3»
Правила участі у проекті «Танці з зірками – 3. Ліга чемпіонів» були єдиними для всіх учасників. Про це повідомив «ТК» директор компанії «Star Media Entertainment», продюсер «Танців з зірками -3» Олексій Гончаренко, коментуючи заяву Лілії Подкопаєвої.
 
Нагадаємо, в ході онлайн-конференції Подкопаєва заявила, що їй було гарантовано вихід у фінал «Танців з зірками – 3»:
 
Как уже писала «ТК», во время онлайн-конференціїєва. на ForUM Лилия Подкопаева заявила, что ей гарантировали выход в финал «Танцев со звездами – 3». «Так не поступают с людьми, которые добились определенных результатов в спорте и что-то сделали для страны. Мне было обидно не потому, что я проиграла, а потому, что меня попросили перетанцевать и пообещали, что я попаду в финал. Оказывается, меня обманули», - сказала Подкопаєва.
 
За словами пана Гончаренка, всі умови участі у проекті зазначені у контракті, який учасники підписують із «Стар Медіа».
 
«Такой стандартный договор был подписан с Лилией Подкопаевой и во втором сезоне проекта, когда она абсолютно заслужено победила, и в третьем. Ничего, кроме участия в программе, ей не гарантировали. Если кто-то обещал ей  выход в финал – пусть скажет кто», - зазначив Олексій Гончаренко. Він вважає звинувачення на адресу «Стар Медіа» та каналу «1+1» несправедливими: «Благодаря проекту Лилия получила очень много пиара и положительных эмоций, поэтому не стоит так неаргументированно обвинять нас в коррупции».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7133
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
малюта
5852 дн. тому
это же игра.смирись лиля.есть еще кто-то лучше тебя
Маша
5972 дн. тому
Лиля, расслабься если серьезно то ты не взяла своей обаятельностью а пыталась взять своей настырностью, а зрителя не обманешь и пары вышедшие в финал очень заслужили быть там, а в тебе одна желчь.........................
rlk
5992 дн. тому
лілія як почала ганьбитися, так ніяк не може зупинитися. варто вже почати повертатися до свого іміджу доброї людини, гарної спортсменки та люблячої матері. країна тісна, шоубіз-тусовка - ще тісніша. хай би зважила на це. вірю, що абсолютно чистим цей проект не був, проте в будь-якому випадку треба було поводити себе, як на екрані, а не як на кухні
жанна
5993 дн. тому
думаю, що за такий наклеп "Стар Медіа! і канала "1+1" може спокійно поадвати на неї в суд.....і тоді вона "получить" новий піар, за яким так ганяється по всіх каналах і програмах.... ну я би такого не залишила без уваги - все таки мішають з г.......м серйозний канал і людей
МальчеГ:)
5993 дн. тому
Тоже мне ... звезда... Та кто за неё мог голосовать?!
невася
5993 дн. тому
ото казав мій знайомий: "спортсмени - це люди, яким Бог дав сили, та не дав розуму". правду казав. це ж треба таке ляпати "мне обещали"... а скіки платила? мо, замало?
ЗИРІН
5993 дн. тому
Ой,людоньки не можу-у-у-у-у-у-у.... Таки "всплыло"...Нарешті.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду