У ЄС офіційно затвердили формат мобільного мовлення DVB-H

4 Грудня 2007
27356
4 Грудня 2007
07:28

У ЄС офіційно затвердили формат мобільного мовлення DVB-H

27356
У ЄС офіційно затвердили формат мобільного мовлення DVB-H
У Європейському Союзі офіційно затвердили формат мобільного мовлення DVB-H як загальноприйнятий на всій території Європи, повідомляє tv.net.ua.
 
У заяві ЄС ідеться, що DVB-H уже внесений до офіційного переліку європейських стандартів. Згідно із цим стандартом, усі дані передаються у транспортному потоці MPEG-2 із деякими додатковими обмеженнями (DVB-MPEG).
 
«Усі члени європейської родини матимуть рівний доступ до систем мобільного мовлення, що дозволить прискорити поширення систем мобільного телебачення, а також уникнути фрагментації ринку», - кажуть у ЄС.
 
В Україні у першому півріччі 2007 року розгортати систему DVB-передавачів почав Golden Telecom, який планує розпочати надання послуг цифрового мобільного телебачення на початку 2008-го.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду