Влада Грузії просить генпрокуратуру зняти арешт з телекомпанії «Імеді»

3 Грудня 2007
27861
3 Грудня 2007
13:43

Влада Грузії просить генпрокуратуру зняти арешт з телекомпанії «Імеді»

27861
Влада Грузії просить генпрокуратуру зняти арешт з телекомпанії «Імеді»

Влада Грузії звернулася до генпрокуратури з пропозицією про зняття арешту з телекомпанії «Імеді». Про це заявила у прямому ефірі в.о. Президента республіки Ніно Бурджанадзе, повідомляється в одному з Інтернет-блогів, що належить жителю Грузії.

 

Як пояснила Бурджанадзе, причиною такого кроку стала необхідність того, щоб всі ЗМІ Грузії могли вільно працювати «у передвиборчому режимі» та забезпечувати населення повною інформацією про події у державі, аби громадяни могли зробити свій демократичний вибір.

 

Водночас Ніно Бурджанадзе зазначила, що спочатку мала намір привітати Бориса Гризлова з перемогою на виборах у РФ, однак замість цього заявила протест - після скандальної заяви Гризлова про можливість визнання незалежності Абхазії за результатами вибори до Держдуми РФ у цьому регіоні. Грузія, за словами Бурджанадзе, використає всі можливі засоби для запобігання цим процесам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27861
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду