Прем’єра «Льодового періоду» на каналі «Україна» мала середні показники

3 Грудня 2007
19103
3 Грудня 2007
13:46

Прем’єра «Льодового періоду» на каналі «Україна» мала середні показники

19103
Прем’єра «Льодового періоду» на каналі «Україна» мала середні показники
Прем’єра російського шоу «Льодовий період» на телеканалі «Україна» мала рейтинг 1,51 % (аудиторія 18+) і частку 3,28 %. Найвищі показники в той день мав фільм «Вечори на Хуторі біля Диканьки» - рейтинг 2, 57% (18+), частка - 7,09 %. Середній рейтинг «України» 2 грудня - 1, 01 % (18+), частка 5, 21 %.
 
Права на трансляцію цього шоу були куплені в «Первого канала» (в Росії воно називається «Звезды на льду»). Шоу йтиме в ефірі кожної неділі о 19:00 з повтором по понеділках о 13:00. Воно являє собою вже знайомий глядачам формат, коли «зірки» кіно та шоу-бізнесу змагаються між собою в парі з досвідченими спортсменами.
 
Цього разу з боку фігуристів у змаганні братимуть участь чемпіони Європи, Світу та Олімпійських ігор Тетяна Тотьмяніна та Максмим Маринін, Тетяна Навка та Роман Костомаров, Олександр Жулін, Олена Бережна, Антон Сихарулідзе, Марія Петрова, Олексій Тихонов, Ірина Слуцька, Євген Плющенко, Ірина Лобачова. З боку артистів та телеведучих: Інгеборга Дапкунайте, Катерина Гусева, Глюкоза, Марат Башаров, Валерій Сюткін, Анна Большова, Ігор Бутман, Марія Кисельова, Олексій Піманов, Анна Семенович, Олена Захарова.
 
Нагадаємо, що вже кілька тижнів аналогічний за форматом російський проект транслює телеканал «1+1». Шоу «Танці на льоду. Бархатний сезон» виходить в ефір кожної п’ятниці о 21:20 та стабільно потрапляє до топ-10 найкращих програм серед каналів першого ешелону. Останній ефір (30 листопада) мав рейтинг 8,34%(18+), частку аудиторії – 19,87%.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19103
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5983 дн. тому
Скільки можна ретранслювати російський продукт? Набридли кацапи і їх язЬІк.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду