Люди Черновецького відібрали у «нунсівців» намет, символіку та електрогенератор

30 Листопада 2007
15721
30 Листопада 2007
15:47

Люди Черновецького відібрали у «нунсівців» намет, символіку та електрогенератор

15721
Люди Черновецького відібрали у «нунсівців» намет, символіку та електрогенератор

Народні депутати від «Нашої України – Народної Самооборони» Володимир Ар’єв та Кирил Куликов подали заяву в прокуратуру Шевченківського району Києва з вимогою покарати осіб, котрі перешкоджали показу фільму «Земля в ілюмінаторі» про життя і діяльність нинішнього мера Києва Леоніда Чернівецького, повідомили у прес-службі «Народної Самооборони».

 

Згідно з повідомленням, сьогодні зранку, 30 листопада, на вулиці Хрещатик біля КМДА громадська організація «Я - киянин» продовжила акцію із демонстрацією документально-публіцистичного фільму «Земля в ілюмінаторі».

 

В свою чергу, зазначають у прес-службі НС, «невідомі люди на чолі із представниками Київської державної міської адміністрації намагалися перешкодити показу фільму, а також роздачі компакт-дисків із ним та агітаційної літератури».

 

«20 невідомих молодиків із застосуванням сили демонтували палатку, де стояв екран й відібрали майно народних депутатів Володимира Ар’єва та Кирила Куликова, в тому числі намет, символіку, електрогенератор», - зазначається у повідомленні прес-служби.

 

За словами Ар’єва та Куликова, такі вчинки є «безсоромним і безсовісним порушенням законів України». «Особливо обурює те, що ці особи діяли, прикриваючись документами, виданими підрозділами КМДА. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ці особи були покарані», - заявили депутати.

 

За словами Куликова, сьогодні учасники акції дізналися, хто стоїть за діями невідомих – це, за його словами, зокрема, заступник київського міського голови Володимир Головач.

 

У прес-службі відзначають, що крім Хрещатика акція відбулась ще в 9 місцях Києва. За словами Куликова, на інших «точках» показу фільму про мера інцидентів не відбулося.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду