30 листопада у прес-центрі «Главред-медіа» – круглий стіл «Перспективи проекту “Великі українці”»

28 Листопада 2007
4622
28 Листопада 2007
14:15

30 листопада у прес-центрі «Главред-медіа» – круглий стіл «Перспективи проекту “Великі українці”»

4622
30 листопада у прес-центрі «Главред-медіа» – круглий стіл «Перспективи проекту “Великі українці”»

30 листопада 2007 року з 11-ї до 13.00 у прес-центрі «Главред-медіа» (Київ, вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться круглий стіл «Перспективи проекту Великі українці”». Організатор – інтернет-видання та журнал «Детектор медіа». 

 

Учасники: директор Інституту глобальних стратегій, політолог Вадим Карасьов; ведучий проекту «Великі українці» Савік Шустер; шеф-редактор проекту «Великі українці» Вахтанг Кіпіані; головний редактор газети «День» Лариса Івшина; письменник Юрій Покальчук; професор, доктор філософських наук, президент Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько; професор, доктор історичних наук, заступник директора Інституту історії України НАН України Станіслав Кульчицький; археолог, член президії НАН України, директор Інституту археології НАН України, академік Петро Толочко, а також шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова та оглядачі «Детектор медіа». 

 

Акредитація проводиться до 18.00 29 листопада 2007 року за телефонами 569-89-94; 569-89-95.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4622
Читайте також
03.05.2008 17:55
Сергій Грабовський
для «Детектор медіа»
28 179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду