У Британії планують перейти на HD до кінця 2009 року

25 Листопада 2007
29750
25 Листопада 2007
17:03

У Британії планують перейти на HD до кінця 2009 року

29750
У Британії планують перейти на HD до кінця 2009 року
У Британії планують перейти на телебачення високої чіткості до кінця 2009 року. Про готовність до такого кроку напередодні оголосили чотири головні мережі мовлення - BBC, ITV, Channel 4 и Five.
 
Згідно з угодою, яку підписали телемовники, BBC HD, ITV HD и Channel 4 HD розпочнуть мовлення наприкінці 2009 року, Five HD запрацює лише після того, як стане доступною частина спектру необхідних частот.
 
Для реалізації задуманого, на думку фахівців, може знадобитись певне вдосконалення технологій, що використовуються в Freeview (сервіс цифрового телебачення місцевого мовлення). Наразі сервіс працює на DVB-T.
 
Тим часом не схвалюють ініціативу провідних телемовників BBC Trust та державний регулятор Ofcom.
 
Раніше планувалось, що британська ера HD стартує з 2012 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29750
Читайте також
14.01.2008 19:45
Сергій Собуцький
37 548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду