Радік Батиршин очолив Міждержавну ТРК «Мир»

23 Листопада 2007
6146
23 Листопада 2007
10:13

Радік Батиршин очолив Міждержавну ТРК «Мир»

6146
Радік Батиршин очолив Міждержавну ТРК «Мир»
Новим головою Міждержавної телерадіокомпанії «Мир» призначений Радік Батиршин, який раніше був заступником гендиректора Всеросійської державної телерадіокомпанії. Про це повідомляє Лента.ру. Рішення було прийнято на засіданні Ради глав урядів СНД в Ашгабаті. У 2002-2007 роках цю посаду обіймав Віктор Сенін.
 
Радік Батир шин закінчив філологічний факультет Башкирського державного університету та аспірантуру факультету журналістики Московського державного університету. Він розпочинав журналістську кар’єру у виданні «Независимая газета» та російській службі «Радіо Свобода». У 1995-2001 роках працював на НТВ, потім перейшов на Всеросійську державну телерадіокомпанію. З вересня 2006 року обіймав посаду заступника гендиректора ВДТРК, водночас будучи директором радіостанції «Маяк», яка входить до ВГТРК.
 
ТРК «Мир» була створена у жовтні 1992 року як міждержавне мовлення Співдружності Незалежних Держав. Її засновниками є Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргиз стан, Молдова, Росія, Таджикистан та Узбекистан. Обсяг телевізійного мовлення компанії становить 18 годин на добу, потенційну глядацьку аудиторію оцінюють у 35 мільйонів осіб.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6146
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду