detector.media
23.11.2007 10:13
Радік Батиршин очолив Міждержавну ТРК «Мир»
Радік Батиршин очолив Міждержавну ТРК «Мир»
Новим головою Міждержавної телерадіокомпанії «Мир» призначений Радік Батиршин, який раніше був заступником гендиректора Всеросійської державної телерадіокомпанії. Про це повідомляє Лента.ру. Рішення було прийнято на засіданні Ради глав урядів СНД в Ашгабаті. У 2002-2007 роках цю посаду обіймав Віктор Сенін.
 
Радік Батир шин закінчив філологічний факультет Башкирського державного університету та аспірантуру факультету журналістики Московського державного університету. Він розпочинав журналістську кар’єру у виданні «Независимая газета» та російській службі «Радіо Свобода». У 1995-2001 роках працював на НТВ, потім перейшов на Всеросійську державну телерадіокомпанію. З вересня 2006 року обіймав посаду заступника гендиректора ВДТРК, водночас будучи директором радіостанції «Маяк», яка входить до ВГТРК.
 
ТРК «Мир» була створена у жовтні 1992 року як міждержавне мовлення Співдружності Незалежних Держав. Її засновниками є Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргиз стан, Молдова, Росія, Таджикистан та Узбекистан. Обсяг телевізійного мовлення компанії становить 18 годин на добу, потенційну глядацьку аудиторію оцінюють у 35 мільйонів осіб.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY