28 листопада пройде міжнародний семінар «Корупція у ЗМІ: Українські реалії та досвід Польщі»

24 Листопада 2007
2197
24 Листопада 2007
11:49

28 листопада пройде міжнародний семінар «Корупція у ЗМІ: Українські реалії та досвід Польщі»

2197
28 листопада пройде міжнародний семінар «Корупція у ЗМІ: Українські реалії та досвід Польщі»

Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна» запрошує взяти участь в міжнародному семінарі «Корупція у ЗМІ: Українські реалії та досвід Польщі», який відбудеться 28 листопада 2007 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».

Семінар є спільним проектом Міжнародної Громадської Організації «Інтерньюз-Україна» та Ради Європи. Його метою є обговорення питань подолання корупції в медіа, проблеми віддзеркалення політичних впливів та ділових інтересів у медіа, питань соціальної відповідальності ЗМІ та соціального захисту журналістів.

У роботі семінару візьмуть участь представники Ради Європи: Аке Петерсон , представник Генерального Секретаря Ради Європи в Україні з питань координації програм співпраці з Україною та Ізабелла Хруслінська , керівник проекту "План дій Ради Європи для ЗМІ в Україні".

Експертну підтримку надаватимуть: Марчін Войцеховський (Marcin Wojciechowski) з міжнародного відділу новин газети "Gazeta Wyborcza", Міхаль Олжевський (Michal Olszewski), журналіст відділу репортажів газети "Tygodnik Powszechny", Павел Плуска (Paweł Płuska) репортер з політичних питань телеканалу TVN 24, Вікторія Сюмар, виконавчий директор Інституту масової інформації, Павло Моісеєв, директор з правових питань МГО «Інтерньюз-Україна».

Час та дата проведення: 28 листопада 2007 року, 10:00 - 16 :30.

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, М «Дорогожичі».

Телефон для довідок: (044) 448 44 40, (044) 501 92 03 або 8 067 944 71 20 звертатись до Вожової Дарії

Організатори покривають такі витрати:

дорожні витрати учасників за наявності квитків (потяг вагон купе або рейсовий автобус), проживання в готелі, харчування , матеріали круглого столу та канцтовари.

Участь у круглому столі тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.

Для реєстрації слід заповнити нижче наведену реєстраційну анкету та вислати її до 18.00 23 листопада координатору проекту Дарії Вожовій на адресу електронної пошти dvozhova@internews.ua, або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03, моб.тел 8(067) 944-71-20

 

Реєстраційна анкета

Назва організації

ПІБ учасника (прізвище, ім'я, по батькові)

Посада

Номер Вашого мобільного телефону

Ваша електронна адреса (e-mail)

Номер телефону, факсу організації

 

Анкети приймаються до 18.00 23 листопада 2007 року!

Орієнтовну програму круглого столу можна завантажити тут (.doc).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду