В ефірі програми «Великі українці» відбудеться пряме включення з Міжнародної космічної станції

16 Листопада 2007
3728
16 Листопада 2007
10:54

В ефірі програми «Великі українці» відбудеться пряме включення з Міжнародної космічної станції

3728
В ефірі програми «Великі українці» відбудеться пряме включення з Міжнародної космічної станції
16 листопада у прем’єрному шоу «Великі українці» відбудеться дванадцятихвилинне пряме включення з Міжнародної космічної станції. На зв’язок із глядачами каналу «Інтер» вийде російський космонавт українського походження Юрій Маленченко.
 
Прес-служба «Інтера» стверджує, що пряме включення з космічної орбітальної станції в українському телеефірі відбудеться вперше. Російський космонавт відповідатиме на запитання ведучих «Великих українців» та назве ім’я людини, яка, на його думку, заслуговує на право називатись великим українцем.
 
 
За словами редактора «Великих українців» Володимира Доліна, Юрія Маленченка обрали для участі в програмі тому, що він є єдиним українцем, який зараз перебуває на орбіті, і не забуває, незважаючи на російське громадянство, про свої українські корені. Юрій Маленченко народився 22 грудня 1961 року у Світловодську на Кіровоградщині.
 
Також включення ефіру «Великих Українців» відбудеться і на Конференції Національного космічного агентства України, що проходитиме 16 листопада в Українському домі.
 
Шоу «Великі українці» вийде в ефір каналу «Інтер» 16 листопада о 21.30.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3728
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 Прохожий
6017 дн. тому
вы действительно отстали, уважаемый. свободу слова ведет куликов, а савик шустер - свободу... савика шустера :) на этой неделе ее не будет
Прохожий
6017 дн. тому
Господа, я отстал от жизни. Просветите. А куда денут "Свободу слова" Шустера? Ее задвинут на другое время, на другой день, или вообще задвинут до лучших времен?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду