MTV Україна розпочав трансляцію мультсеріалу South Park, дубльованого українською

15 Листопада 2007
8018
15 Листопада 2007
16:17

MTV Україна розпочав трансляцію мультсеріалу South Park, дубльованого українською

8018
MTV Україна розпочав трансляцію мультсеріалу South Park, дубльованого українською

Телеканал MTV Україна розпочав трансляцію культового американського мультсеріалу Південний Парк (South Park), з дубляжем українською мовою.

Для українського дубляжу анімаційного шоу була створена спеціальна студія звукозапису в рамках київської постпродакшн студії Postmodern.

В озвученні серіалу були задіяні відомі актори: Євген Малуха (озвучення у телесеріалі Альф, мультсеріалі Сімпсони); Анна Левченко (озвучення у мультсеріалі Сімпсони); Доктор–Звук (озвучення у мультсеріаліах Тачки, Сімпсони, у кінофільмі Пірати Карибського моря);

В Україні транслюватимуть десять сезонів Південного Парку з одинадцяти, створених на сьогодні у США.

Південний Парк – американський мультиплікаційний серіал про фантастичні, сюрреалістичні пригоди чотирьох хлопчиків та їх друзів, які проживають у невеличкому містечку Саус Парк (Південний Парк), штат Колорадо (США).

Створене у 1997 шоу отримало вже дві найпрестижніші телевізійні премії Еммі у 2005 та 2007 роках.

НОВИНАР

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8018
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
strng
6014 дн. тому
а хто літпереклад робив?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду