«Свободу Савіка Шустера» перенесуть на суботу через Голодомор

13 Листопада 2007
17825
13 Листопада 2007
23:05

«Свободу Савіка Шустера» перенесуть на суботу через Голодомор

17825
«Свободу Савіка Шустера» перенесуть на суботу через Голодомор
У п’ятницю 23 листопада замість програми «Свобода Савіка Шустера» в ефір каналу «Інтер» вийде концерт «Ювілейний вечір Льва Лещенка», який планували показати наступного вечора. Ток-шоу буде перенесено на суботу, 24 листопада, 20.25.
 
Зміна у програмі пов’язана із проведенням 24 листопада Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років, у зв’язку з чим телеканалам не рекомендується демонструвати розважальні програми.
 
Згідно з Указом Президента, о 16:00 24 листопада 2007 року оголошена хвилина мовчання на згадку про жертви голодоморів. На цей час буде припинена робота в органах державної влади, на підприємствах, установах і організаціях (окрім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), рух громадського і приватного транспорту в населених пунктах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду