Керівництво «Гравіса» не виконує розпорядження суду щодо поновлення екс-головного режиссера

13 Листопада 2007
19878
13 Листопада 2007
14:28

Керівництво «Гравіса» не виконує розпорядження суду щодо поновлення екс-головного режиссера

19878
Керівництво «Гравіса» не виконує розпорядження суду щодо поновлення екс-головного режиссера
Головний режиссер ТОВ «Гравіс» Реґіна Гусейнова-Чекурда третій день поспіль не може потрапити на робоче місце, попри рішення суду про її поновлення на посаді. Відповідна ухвала Броварського міськрайонного суду Київської області з’явилась ще минулої п’ятниці.
 
«Рішення на підставі ч.1 і ч. 4 ст.367 Цивільно-процесуального кодексу в частині поновлення на роботу підлягає негайному виконанню», – сказано у виконавчому листі, підписаному суддею Мехієнковою.
 
Гусейнова-Чекурда уже в суботу з’явилась на робочому місці, втім керівництво не допускає її до роботи, мотивуючи відмову тим, що немає конкретного рішення щодо подальшої ролі Гусейнової в компанії. Про це Медіа-профспілці повідомила сама Реґіна Гусейнова-Чекурда.
 
Сьогодні конфлікт набрав нових обертів. Юрист компанії Ольга Шестопалова заявила Регіні Гусейновій, що без судового виконавця на роботу її не допустять.
 
Тим часом, у повідомленні, розісланому Медіа-профспілкою ідеться про те, що один із співробітників «Гравісу» повідомив, що охорона отримала усний наказ від генерального продюсера Ольги Рудніченко не допускати Гусейнову на робоче місце.
 
Натомість сама Ольга Рудніченко цю інформацію і не підтвердила, і не спростувала. «У мене немає настрою коментувати це питання», - заявила вона кореспонденту «Детектор медіа». Та все ж «ТК» сподівається, що керівництво телекомпанії змінить своє рішення та пояснить свою позицію.
 
За даними Медіа-профспілки, під час розгляду справи в суді керівництво ТОВ «Гравіс» вчиняло тиск на співробітників компанії, які виступали свідками у справі Гусейнової.  Медіа-профспілка звертається до керівництва ТОВ «Гравіс» з проханням врегулювати конфлікт законним чином. Одночасно Медіа-профспілка попереджає, що буде стежити за ситуацією і не допустить незаконного звільнення членів профспілки, які працюють на цих двох телеканалах.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19878
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tasya
6005 дн. тому
Керівництво каналу (Карпова, Михайлов і Ко, та й сама Регіна) навмисно створювали "напружену" ситуацію коли всі порядні та професійні люди покинули його,- залишись або люди з дуже міцними нервами або невдахи та підлабузники. Всі цікаві та професійні ідеї та роботи Іра Карпова та Регіна відмітали та підбирали матеріал на власний смак, який, нажаль, відсутній у обох панянок. Так канал перетворився на "відстій". Фактично сьогодні немає команди, як могла б створювати власний продукт, майже все замовляється на стороні і гарненько відмиваються грошики засновників каналу. Цікаво, чому засновників не цікавить така стрімка текучість кадрів за останні два роки? А Регіна сама винна. Її використали і викинули. Для чого це й з цією дурепою ділитись. Регіна, стався до людей так, як хочеш щоб вони поставились до тебе. Хай щастить!
Співробітник
6006 дн. тому
Регіна дійсно професіонал, але сказати що вона чесна і порядна я не можу, а Карпова і Рудніченко є аферистками правда з різними IQ, але не досить високими. Я так говорю бо всіх дуже добре знаю.
перехожий
6012 дн. тому
Слухайте, люди! Вам це справді цікаво? Ну хто насправді знає, що та режисерка чесний і порядний професіонал, а ті дві її керівниці - аферистки? Хто знає, чого її було чи то звільнено, чи то скорочено? Звичайно у телесвіті всі один одного знають, але таких суджень про всіх, названих в обговоренні я, принаймні, більше ніде не чув. Всі ці обговорення схожі на коридорні плітки. Може краще зайнятися справою?
Ліберман
6013 дн. тому
Я гадаю, що в ситуації з Регіною все набагато простіше. Дві відомі аферистки (Карпова та Рудніченко) вирішили поділити гроші і владу на Гравісі. А чесні і порядні професіонали їм тільки заважають.
Співробітник
6013 дн. тому
Цікаво, хто підсидів Регіну? Михайлов чи може Карпова? Регіна сама необережно поводилася з гадюками, допомагала Карповій стати ведучою (але слава Богу нічого не вийшло), допомагала також Михайлову зробити програму. Ось така вдячність! В цьому серпентарії нема місця нормальним талановитим людям, яких виживають
rfnhz
6013 дн. тому
І кому потрібні ці всі суди. Може краще знайти на роботу де-інде? Для режисерів зараз роботи - непочатий край. Лише встигай "косити". Бізнес канал шукає, Інтер набирає, СТБ - вже на сайті півроку оголошення висить. Я б не хотіла працювати там, де мене не хочуть бачити. Неоцінили Ваших талантів? Йдіть в інше місце. І хай потім екс-керівництво локті кусає, що втратили такого працівника. А судами та тяганиною можна собі лише репутацію зіпсувати. P.S. Кілька разів перетиналася з Михайловим - наче приємна людина, інтелегентна та ерудована. Тож може не треба людину брудом обливати.
opanas
6013 дн. тому
Регіна, тримайтеся! Це просто клоака - це керівництво каналів. Професіоналів звільняють, натомість залишають якихось своїх прибічників та тих, хто облизує їх з голови до ніг. Навіть новий гендиректор нічого не може з ними зробити - теж підпав під їхні "лапи"! Шкода... Була гарна ідея - створити гарний канал, а вони його спаскудили і продовжують паскудити. Перепрошую за різкі слова, але це так....
kvitka
6013 дн. тому
Як відомо, виконувати обов"язки головного режисера мріє пан Михайлов. До речі, там де він завжди бруд, така людина. Хоча,коли нема ані в чому хисту... А вже Рудніченко або Карпова... то так, виконуючі волі хоч якогось, але чоловіка. А вже потім й посаду поновлять...
нонсенс
6013 дн. тому
А чого можна чекати від керівництва цих каналів, яке вивело посаду ГОЛОВНОГО РЕЖИСЕРА З ШТАТНОГО РОЗКЛАДУ?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду