detector.media
13.11.2007 14:28
Керівництво «Гравіса» не виконує розпорядження суду щодо поновлення екс-головного режиссера
Головний режиссер ТОВ «Гравіс» Реґіна Гусейнова-Чекурда третій день поспіль не може потрапити на робоче місце, попри рішення суду про її поновлення на посаді. Відповідна ухвала Броварського міськрайонного суду Київської області з’явилась ще минулої п’ятниці.
 
«Рішення на підставі ч.1 і ч. 4 ст.367 Цивільно-процесуального кодексу в частині поновлення на роботу підлягає негайному виконанню», – сказано у виконавчому листі, підписаному суддею Мехієнковою.
 
Гусейнова-Чекурда уже в суботу з’явилась на робочому місці, втім керівництво не допускає її до роботи, мотивуючи відмову тим, що немає конкретного рішення щодо подальшої ролі Гусейнової в компанії. Про це Медіа-профспілці повідомила сама Реґіна Гусейнова-Чекурда.
 
Сьогодні конфлікт набрав нових обертів. Юрист компанії Ольга Шестопалова заявила Регіні Гусейновій, що без судового виконавця на роботу її не допустять.
 
Тим часом, у повідомленні, розісланому Медіа-профспілкою ідеться про те, що один із співробітників «Гравісу» повідомив, що охорона отримала усний наказ від генерального продюсера Ольги Рудніченко не допускати Гусейнову на робоче місце.
 
Натомість сама Ольга Рудніченко цю інформацію і не підтвердила, і не спростувала. «У мене немає настрою коментувати це питання», - заявила вона кореспонденту «Детектор медіа». Та все ж «ТК» сподівається, що керівництво телекомпанії змінить своє рішення та пояснить свою позицію.
 
За даними Медіа-профспілки, під час розгляду справи в суді керівництво ТОВ «Гравіс» вчиняло тиск на співробітників компанії, які виступали свідками у справі Гусейнової.  Медіа-профспілка звертається до керівництва ТОВ «Гравіс» з проханням врегулювати конфлікт законним чином. Одночасно Медіа-профспілка попереджає, що буде стежити за ситуацією і не допустить незаконного звільнення членів профспілки, які працюють на цих двох телеканалах.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY