«Братство» Корчинського обіцяє захопити канал «Інтер». Кіпіані не проти

12 Листопада 2007
3764
12 Листопада 2007
13:54

«Братство» Корчинського обіцяє захопити канал «Інтер». Кіпіані не проти

3764
«Братство» Корчинського обіцяє захопити канал «Інтер». Кіпіані не проти

Сайт «Братства» повідомив, що 13 листопада 2007 року відбудеться захоплення центрального представництва телеканалу «Інтер» з метою включення провідника анархістів Нестора Махна до проекту «Великі українці».

«Військова бронетехніка та народне ополчення з Гуляйполя вже рушили на Київ. Сало, горілка та жертви – гарантовані», – пише сайт.

Шеф-редактор проекту «Великі українці» Вахтанг Кіпіані на інформацію про акцію братчиків відреагував позитивно. Він зазначив «Телекритиці», що їхні заклики щодо створення ініціативних груп на підтримку тих чи інших діячів, почали діяти. «За попереднім опитуванням, в якому взяли участь понад 10 тисяч чоловік з 13 міст України, Нестор Махно входить до сотні «Великих українців». А яке місце він займе в сотні – це вже залежить і від груп підтримки історичних постатей», – сказав Вахтанг Кіпіані.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3764
Читайте також
18.09.2009 11:12
Ігор Лосєв, газета «День»
28 171
19.11.2007 11:35
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
12 290
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
6023 дн. тому
С таким же успехом можно требовать признать великим цыганского барона или криминального авторитета... Позорище!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду