Чат з Денисом Богушем закінчився

13 Листопада 2007
9871
13 Листопада 2007
14:10

Чат з Денисом Богушем закінчився

9871
Чат з Денисом Богушем закінчився
13 листопада 2007 року о 14.00 на http://chat.detector.media розпочався чат за участю президента компанії Bohush communications, віце-президента Української піар-ліги, керівника оргкомітету саміту «Дні PR в Україні 2007». Тема: «Майбутнє іміджу України».

 

 

Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу ofice@detector.media
 

Чат-конференції проводяться у рамках проекту співробітництва та обміну досвідом з регіональними медіа за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки. «ТК» запрошує журналістів із регіонів ставити свої запитання Денисові Богушу та присилати їх заздалегідь у разі, якщо вони не матимуть можливості взяти участь у чаті в режимі реального часу. Після завершення бесіди вони матимуть нагоду використати відповіді пана Богуша у своїх матеріалах за умови посилання на «ТК». Чати з цікавими особистостями зі світу медіа (і не тільки) проходитимуть на «ТК» раз на два тижні.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9871
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Светлана
6045 дн. тому
Добрый день! Сама являюсь автором нескольких публикаций о необходимости создания имиджа Украины. И данная проблематика поднимается многими уже давно. Вот только те программы, которые готовит наше правительство по поводу имиджа, больше похожи просто на дань современным тенденциям и не имеют абсолютно никакого воплощения. Как все-таки действительно объяснить власти просто настоятельную необходимость имиджевой работы и целенаправленной информационной политики? А главное обосновать, что 20 миллионов – это не деньги на такую сферу? И как убедить, что это не сфера компетенции Министерства образования?
Максим
6046 дн. тому
Скажите пожалуйста. кто ваши партнеры по организации и проведению этого мероприятия - Дни ПР?
Антон
6046 дн. тому
Можете ли Вы сказать, что делается в сфере государственной поддержки имиджа Украины? Какова судьба государственной программы, призванной продвигать этот имидж?
Kisa
6046 дн. тому
Скажите, в чем разница проводимого Вами события "Дни ПР в Украине" и другими мероприятиями в этой области?
профи
6046 дн. тому
Прочитал статью на Украинской правде о будущем имидже нашей страны. Неужели все так плохо в этой сфере? неужели министерство образования распеделяет деньги на эту тему? Табачник курирует эту тему? анекдот...
альфа-самец
6047 дн. тому
Господин Богуш, правда ли, что конференция "Современные психотехнологии в бизнесе", участником которой Вы заанонсированы, отменена по причине недостаточного количества участников?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду