Олександр Мельничук перепросить Дмитра Корчинського і глядачів за інцидент в ефірі «Дуелі»

9 Листопада 2007
12688
9 Листопада 2007
14:25

Олександр Мельничук перепросить Дмитра Корчинського і глядачів за інцидент в ефірі «Дуелі»

12688
Олександр Мельничук перепросить Дмитра Корчинського і глядачів за інцидент в ефірі «Дуелі»
Ведучий каналу «Україна» Олександр Мельничук збирається перепросити Дмитра Корчинського за поведінку Олени Мазур у прямому ефірі конфлікт-шоу «Дуель» 8 листопада (повний текст програми дивіться тут).
 
Гостями студії в цей день були лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський та член Комуністичної партії України Сергій Гмиря. Визначати переможця кожного раунду повинна була суддівська рада, до складу якої ввійшла громадська діячка Олена Мазур. Проте, замість того, щоб дати оцінку виступам учасників під час програми, пані Мазур удалась до образливих висловлювань на адресу Дмитра Корчинського.
 
«… напомню зрителям, что Буденновские басаевцы захватили роддом. Я считаю, что подлей, циничней и низменней не бывает подвига.  Дима, не разочаровывайте меня, пожалуйста, окончательно.
 
Коммунисты, с моей точки зрения, и товарищ, сидящий здесь, который был секундантом, подтвердил, насколько они были гуманны. Вот ГУЛАГи, с моей точки зрения, это отстойники, отстойники подонков, не побоюсь этого слова. Я  не знаю своего деда - ни одного, ни второго. Они в тридцатые годы погибли благодаря таким вот циникам, который задавал вопросы, сидел в ГУЛАГах.
 
Я хочу сказать, ГУЛАГи сохранили  тех подонков, которые сегодня размножились, к сожалению, а настоящие герои погибли во время войны и во время строек пятилетки. И сегодня благодаря людям, которые хаят коммунистический режим, я хочу подчеркнуть, что никогда не была членом Коммунистической партии, поэтому имею право моральное это говорить. То есть, люди сегодня это все приватизируют и сегодня в Украине 43 миллиона, была 52, а 43 миллиона. Так кто был гуманней, скажите, пожалуйста?», - заявила вона після другого раунду програми.
 
На думку Олександра Мельничука, поведінка пані Мазур «виходить не тільки за межі суддівських повноважень у програмі, але й людської гідності та порядності». «Сьогодні я зателефоную до штабу Дмитра Корчинського та перепрошу за цю ситуацію», - сказав пан Мельничук, додавши, що вибачення перед глядачами пролунають на початку наступної програми. Перед кожною програмою з суддями проводитимуть бесіди, пояснюючи, що вони мають оцінювати виступ учасників програми, а не висловлювати свої суб’єктивні вподобання чи вдаватись до політичної агітації.
 
«На жаль, у силу певних об’єктивних і суб’єктивних причин ми не змогли вчасно відреагувати на поведінку судді в ефірі. Але офіційно попереджаємо всіх майбутніх учасників програми: за такі речі виганятимемо зі студії. Це питання технології, яке ми зараз відпрацьовуємо», - сказав Олександр Мельничук.
 
Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12688
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Скептик
5992 дн. тому
"На думку Олександра Мельничука, поведінка пані Мазур «виходить не тільки за межі суддівських повноважень у програмі, але й людської гідності та порядності». «Сьогодні я зателефоную до штабу Дмитра Корчинського та перепрошу за цю ситуацію», - сказав пан Мельничук, додавши, що вибачення перед глядачами пролунають на початку наступної програми." А де пан Мельничук був під час того ефіру? Курив бамбук? Пісял бійки не тільки кулаками не маушть. Ці вибачення, це все добре, але... Ведучий подібних програм має тримати ситуацію під контролем. Якщо не вистачає чи-то наглості, чи-то професіоналізму - слід відмовитися від ведення подібних ТБ-проектів.
Алегарф
6013 дн. тому
Да, цинизм - это фишка Корчинского. То есть он превосходно просекает, где брехня и несправедливость, но ничего конструктивного этому миру предложить не может : ( Или не хочет. Может, стыдается. Имидж, всё-таки : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду