Ірина Геращенко обіцяє притягти до відповідальності тих, хто нині «воює з українською книжкою»

6 Листопада 2007
16426
6 Листопада 2007
15:32

Ірина Геращенко обіцяє притягти до відповідальності тих, хто нині «воює з українською книжкою»

16426
Ірина Геращенко обіцяє притягти до відповідальності тих, хто нині «воює з українською книжкою»

Член блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» Ірина Геращенко обіцяє, що вже в перші дні роботи нового парламенту буде підняте питання про відповідальність тих, хто нині «воєю з українською книжкою». Про це Геращенко заявила сьогодні партійному сайту RAZOM, коментуючи вимогу Київської мерії до колективу книгарні «Знання» звільнити приміщення від книжок та обладнання до 10 листопада.

«Закривати книжкові магазини можуть лише люди, які не усвідомлюють цінність української книги, які самі перегортають лише сторінки видань з гороскопами та кросвордами, а книжку відкривають хіба що перед телекамерами», - зазначила Геращенко. Вона висловила впевненість у тому, що кияни не будуть спокійно спостерігати за наступом на книжкові магазини, а також навела у приклад Микиту Хрущова, котрий свого часу також «оголосив війну художникам і літераторам». За словами Геращенко, це і стало початком його кінця. «Суспільство завжди буде на боці людей мистецтва. Тому війна з мистецтвом дуже погано закінчується для політків», - наголосила вона.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16426
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
http://www.poizdka.com.ua
6018 дн. тому
та гнати київську владу потрібно
Діагноз
6018 дн. тому
Геращенко? Ох, і тупа! Розповіла б краще прес-секретутка Юща, скільки той грошей взяв від Льоні-Космоса та як жив у нього на дачі в Кончі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду