Журналістам «Главред-медіа» вручили державні нагороди

6 Листопада 2007
11749
6 Листопада 2007
14:15

Журналістам «Главред-медіа» вручили державні нагороди

11749
Журналістам «Главред-медіа» вручили державні нагороди
Сьогодні співробітникам холдингу «Главред-медіа» в урочистій обстановці були вручені державні нагороди.
 
Нагадаємо, Указом Президента України № 549 від 22 червня 2007 року звання «Заслужений журналіст України» було присвоєно Наталії Лигачовій («Детектор медіа»), Любові Федоровій («Главред») і Володимиру Кацману («Известия в Украине»).
 
Від імені Президента України, який в цей час перебуває з робочою поїздкою в одеській області, нагороди вручав заступник голови Секретаріату Президента Андрій Кислінський.
 

 

 

 
Фото – «Главред»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11749
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жеглов
6016 дн. тому
Да, Вова Кацман девствительно заслуженный, но только воришка. Служа Рабиновичу на МИГньюс, так воровал сообщения УНИАН, что получил "премию "Золотой пылесос". Теперь так и в синагогу ходить будет: на животе значок от Юща, под мышкой пылесос
всезнайка
6016 дн. тому
третьяков харашо работает - вон наколядовал своим хламвредовцам званий. Интересно, а чего аленке громницкой не дали? грят она скоро может подвинуть шлинчака с должности "Прузедента всея хламреда", такую прыть невиданную демонстрирует товарищу Третьякову. Но самое интересное, шо Кацман уж полгода как не имеет к известиям никакого отношения - турнули. Но за премией примшел - видать не гордый товарищ и кто-там сейчас в пресс-службе "Арсенала" себя не видит
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду