7 листопада у «Капонірі» – презентація останньої книжки командира УПА Василя Кука, створеної завдяки сайту «Майдан»

2 Листопада 2007
7865
2 Листопада 2007
17:30

7 листопада у «Капонірі» – презентація останньої книжки командира УПА Василя Кука, створеної завдяки сайту «Майдан»

7865
7 листопада у «Капонірі» – презентація останньої книжки командира УПА Василя Кука, створеної завдяки сайту «Майдан»
У середу, 7 листопада, о 12:00 альянс громадських організацій «Майдан» за сприяння молодіжного культурного центру «Капонір» презентуватиме книжку останнього командира УПА Василя Кука «УПА в запитаннях та відповідях Головного Командира». Презентація відбудеться у музеї «Київська фортеця» (вул. Госпітальна 24-А, ст. м. Кловська) у приміщенні центрального капоніру.
 
Як зазначають організатори, книга з’явилася завдяки сайту «Майдан», на котрому всі охочі ставили запитання до Василя Кука, а він відповідав. Макет книги головнокомандувач УПА затвердив за три дні до своєї смерті.
 
На презентації будуть присутні співупорядники книжки. Очікується присутність сина Василя Кука, Юрія.
 
По завершенні презентації учасники запрошуються до дискусії на тему: «УПА сьогодні: виклики, методи, технології і сфери боротьби».
 
Як стало відомо «ТК»,обговорення вестиметься довкола того, що нині УПА – це не тільки історія і не тільки збройна боротьба. Нині захисту потребує не фізичне, а духовне життя українців. Якщо регулярна державна армія не в змозі захистити свій народ – у наступ ідуть повстанці. Чи можливо продовжити традиції УПА в іншому вимірі, які методи і технології можуть бути застосовані, які виклики висуває сьогодення, – таке приблизне коло питань чекає на гостей.
 
 
Організатори: maidan.org.ua, Молодіжний культурний центр «Капонір», Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця».
 
Акредитація: 275-59-23, 8 097 947 03 27, icq: 293-415-382.
e-mail: pershyjkaponir@yahoo.com, kaponir.livejournal.com
 
Акредитовані журналісти отримають безкоштовні примірники.
 
Можлива акредитація на місці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду