6 листопада в УНІАН – прес-конференція «Чи буде надбудовано пентхаус над Софією Київською?»

3 Листопада 2007
16103
3 Листопада 2007
16:45

6 листопада в УНІАН – прес-конференція «Чи буде надбудовано пентхаус над Софією Київською?»

16103
6 листопада в УНІАН – прес-конференція «Чи буде надбудовано пентхаус над Софією Київською?»

У вівторок, 6 листопада, об 11.30 в конференц-залі УНІАН (вул. Хрещатик, 4) пройде прес-конференція «Чи буде надбудовано пентхаус над Софією Київською?»

За 16 років незалежності завдяки злочинним діям або злочинній бездіяльності влади було знищено Національний історико-архітектурний заповідник “Стародавній Київ”, по-варварськи спотворено історичні центри Києва, Львова, Дніпропетровська, закрито Інститут історії та теорії архітектури України, виселено Наукову бібліотеку архітектури та мистецтва разом з її унікальними фондами.

Музей історії Києва уже три роки позбавлений приміщення - безцінні експонати пліснявіють у коробках. Ужгородський музей закрито на безстроковий ремонт. Посеред музею “Київська фортеця” збираються звести багатоповерхівку. Пограбування фондів стало звичаєм – як у кримінальний спосіб, так і “легально” – шляхом приватизації приміщення разом з фондами або продажу “творів третього ряду”.

Про здійснені та заплановані сценарії погрому історико-культурного середовища України та можливості його оборони від атак влади та бізнесу ви довідаєтеся від учасників прес-конференції:

* Георгія Духовичного - члена Національного союзу архітекторів України і віце-президента київської організації ЮНЕСКО;

* Сергія Кролівця – генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника;

* Олексія Долі - наукового співробітника Національного музею архітектури та побуту в Пирогові;

* В'ячеслава Кулінича – директора Історико-архітектурного музею "Київська фортеця".

Модератори – письменники Брати Капранови

Інформаційні партнери: “Газета по-українськи”, “Україна Молода”, “Дзеркало Тижня”, “Детектор медіа”, “Главред”, “Новинар”, “День”, “АРТ-вертеп”, “Сумно”, “Друг Читача”.

Організатор: Оргкомітет Надзвичайних Зборів “Україна – зона культурного лиха”

Вхід вільний

Акредитація бажана

Контактні особи:

Уляна Ходорівська – 8 067 328 32 03, 467 50 24, (e-mail: verlag@greenpes.com)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду