Програму журналістських розслідувань «За вікнами» зняли з ефіру СТБ

23 Жовтня 2007
20125
23 Жовтня 2007
11:21

Програму журналістських розслідувань «За вікнами» зняли з ефіру СТБ

20125
Програму журналістських розслідувань «За вікнами» зняли з ефіру СТБ
У понеділок 22 жовтня о 22.25 замість заявленої програми «За вікнами» в ефір каналу СТБ вийшла російська програма «Необъяснимо, но факт». Як стало відомо «ТК», розпорядження про зняття програми з ефіру віддав особисто голова правління Володимир Бородянський, хоча перед тим вона анонсувалась в ефірі й на сайті каналу. До того ж, сам пан Бородянський увечері 22 жовтня під час презентації нового сезону СТБ нагадав, аби гості «не забули подивитись програму «За вікнами».
 
«Потому что плохо сделали, - пояснив «ТК» рішення зняти програму з ефіру Володимир Бородянський. – Мы хотим, чтобы программа была качественной и становилась событием в эфире. Подготовка этой программы не была достаточной для того, чтобы она появилась в эфире».
 
За словами джерела «ТК» на каналі, така ситуація склалась через «неналагоджений процес у департаменті власного виробництва», коли готові до ефіру та схвалені одним редактором сюжети визнавались незадовільними іншим. Зараз колектив програми відмовляється від коментарів і готує наступну програму, яка вийде в понеділок.
 
Програма «За вікнами» на СТБ стартувала 8 жовтня. В ефірі пройшло два випуски, перший з яких мав значний резонанс. Попередні випуски програми можна переглянути на сайті Вікна.UA.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20125
Теги:
Читайте також
19.11.2007 13:44
Николай Рашеев
для «Детектор медіа»
17 230
26.10.2007 12:19
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
16 837
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
передача
6029 дн. тому
Чому ви всі вживаєте дурнувате совкове слово "передача"?
Fox
6029 дн. тому
Нормальная передача, вобще странно видеть ее на телеканале привыкшему показывать ерунду типа «Необъяснимо, но факт».
Алегарф
6029 дн. тому
Обидно то, что, прикрываясь таким благородным начинанием, приводя в пример резонансность одной передачи, телевизионщики и дальше будут продолжать безобразничать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду