detector.media
23.10.2007 11:21
Програму журналістських розслідувань «За вікнами» зняли з ефіру СТБ
Програму журналістських розслідувань «За вікнами» зняли з ефіру СТБ
У понеділок 22 жовтня о 22.25 замість заявленої програми «За вікнами» в ефір каналу СТБ вийшла російська програма «Необъяснимо, но факт». Як стало відомо «ТК», розпорядження про зняття програми з ефіру віддав особисто голова правління Володимир Бородянський, хоча перед тим вона анонсувалась в ефірі й на сайті каналу. До того ж, сам пан Бородянський увечері 22 жовтня під час презентації нового сезону СТБ нагадав, аби гості «не забули подивитись програму «За вікнами».
 
«Потому что плохо сделали, - пояснив «ТК» рішення зняти програму з ефіру Володимир Бородянський. – Мы хотим, чтобы программа была качественной и становилась событием в эфире. Подготовка этой программы не была достаточной для того, чтобы она появилась в эфире».
 
За словами джерела «ТК» на каналі, така ситуація склалась через «неналагоджений процес у департаменті власного виробництва», коли готові до ефіру та схвалені одним редактором сюжети визнавались незадовільними іншим. Зараз колектив програми відмовляється від коментарів і готує наступну програму, яка вийде в понеділок.
 
Програма «За вікнами» на СТБ стартувала 8 жовтня. В ефірі пройшло два випуски, перший з яких мав значний резонанс. Попередні випуски програми можна переглянути на сайті Вікна.UA.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY