27 жовтня у Києві - презентація книги «Ерік. Майн Квест» видавництва «Буква і Цифра»

22 Жовтня 2007
12472
22 Жовтня 2007
17:18

27 жовтня у Києві - презентація книги «Ерік. Майн Квест» видавництва «Буква і Цифра»

12472
27 жовтня у Києві - презентація книги «Ерік. Майн Квест» видавництва «Буква і Цифра»

27 жовтня о 19:00 в Києві відбудеться презентація нової книжки «Ерік. Майн Квест» видавництва «Буква і Цифра». Презентація шостої книжки видавництва пройде у новому закладі мережі «Ерікс Нью Фемілі» під радикальною назвою «Твоюмать» (вул. Костянтинівська 27), повідомив «Детектор медіа» директор «Букви і Цифри» Олександр Ворошило.

Як зазначає пан Ворошило, «вихід нової книжки – це продовження роботи видавництва з пошуку нестандартних текстів. «Фігура Еріка – знакова фігура для України. Ця людина є уособленням цілої епохи. Німець, якого доля закинула в Україну, першим втілив ідею “закладів для середнього класу”. Вихід його автобіографії – спроба зафіксувати для історії дух тих буремних і цікавих часів, коли все у нас тільки починалося», – говорить Олександр Ворошило.

Раніше, 13 жовтня відбулась презентація книжки в Одесі у новому закладі Еріка «О’Решек» (вул. Троїцька, 50), а 19 жовтня книжку презентували в Чернігові.

Книжку «Ерік. Майн Квест» можна придбати у книгарнях столиці та в закладах мережі «Erik`s New Family».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12472
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tammy
5158 дн. тому
Дивовижна книга! Не можу відірватися вже котрий день! *_*
Zhupik
6045 дн. тому
Фантастично!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду