Новий журнал про сучасне мистецтво «Аура» розпочинає свою діяльність з мистецького проекту «Аура кумира»

20 Жовтня 2007
31689
20 Жовтня 2007
15:23

Новий журнал про сучасне мистецтво «Аура» розпочинає свою діяльність з мистецького проекту «Аура кумира»

31689
Новий журнал про сучасне мистецтво «Аура» розпочинає свою діяльність з мистецького проекту «Аура кумира»
Новий журнал про сучасне мистецтво «Аура» розпочинає свою діяльність з мистецького проекту «Аура кумира». Прес-конференція з нагоди презентації часопису і старту проекту відбудеться 26 жовтня о 16.00 у Київському музеї російського мистецтва.
 
Нове видання пропагуватиме не академічний погляд на мистецтво, а прагнутиме сполучити інформативність, яскраві тексти та високоякісні ілюстрації.
 
Один із напрямків роботи видання, яке ставить собі за мету ні більше, ні менше, як наблизити мистецтво до народу,  – це мистецькі акції. Аби голосно заявити про себе, «Аура» презентує «Ауру кумира» – серію авторських проектів та великих виставок.
 
Серед авторів видання авторитетний колекціонер Ігор Диченко, телеведучий Юрій Макаров, відомий куратор Ольга Лопухова. Головний редактор «Аури» – Юрій Комельков.
 
За останній місяць це вже друге нове видання про мистецтво в українському медіапросторі: як уже повідомляла «ТК», у жовтні-листопаді має з’явитися журнал про мистецтво «Символ» галериста та музиканта Павла Гудімова. Видавці «Символу» позиціонують своє видання як елітне, і акцентують насамперед на його візуальному, а не текстовому наповненні.
 
Додаткова інформація щодо прес-конференції: (044) 279 8385 – Марина Шинкорук.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду