Кабмін ввів до Нацкомісії з захисту суспільної моралі Богословську, Прутніка, Курдіновича і Чабана

18 Жовтня 2007
19540
18 Жовтня 2007
17:41

Кабмін ввів до Нацкомісії з захисту суспільної моралі Богословську, Прутніка, Курдіновича і Чабана

19540
Кабмін ввів до Нацкомісії з захисту суспільної моралі Богословську, Прутніка, Курдіновича і Чабана

Кабінет Міністрів України розпорядженням № 855-р від 10 жовтня 2007 року доповнив склад Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, затверджений розпорядженням Кабінету. До Національної комісії увійшли Інна Богословська – заступник Міністра юстиції, Микола Бойко – начальник управління експертної оцінки у сфері телебачення, радіомовлення та інтернет-видань апарату комісії, Олександр Курдінович – заступник голови Держкомтелерадіо, Едуард Прутнік – голова Держкомтелерадіо, Володимир Ткаченко – народний депутат України 5-го скликання (за згодою), Ігор Чабан  – радник голови Держкомтелерадіо.

 

Водночас зі складу Експертної комісії було виведено Лідію Горбунову, Івана Кураса, Анатолія Мураховського, Тараса Скомороха, Володимира Ткача та Івана Чижа.
Нагадаємо, «ТК» розслідувала діяльність Миколи Бойка у Національній експертній комісії.
Інститут Медіа Права
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19540
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антилопа
6034 дн. тому
А голыми при луне танцевать будут?
ууу
6034 дн. тому
+1 Богословская? Прутник?? Прощай, мораль...
иии
6034 дн. тому
Чабан и мораль!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду