17 жовтня Нацрада представить звіт про дотримання ТРО законодавства під час виборчої кампанії

16 Жовтня 2007
35139
16 Жовтня 2007
17:40

17 жовтня Нацрада представить звіт про дотримання ТРО законодавства під час виборчої кампанії

35139
17 жовтня Нацрада представить звіт про дотримання ТРО законодавства під час виборчої кампанії

17 жовтня 2007 року о 13 год. відбудеться брифінг за участю членів Національної ради (вул. Прорізна, 2, 5-й поверх, актова зала), на якому буде представлено звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Про дотримання телерадіоорганізаціями України визначеного законодавством порядку мовлення під час виборчої кампанії 2007 року». Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Брифінг також стосуватиметься питань, розглянутих на засіданні, зокрема, про видачу ліцензій провайдера програмної послуги та ліцензій на мовлення, про переоформлення ліцензій Національної ради, про результати планових перевірок ТРО. На брифінгу буде презентовано збірник «Нормативні акти Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення».

 

Акредитація за телефоном 278-75-75.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду