16 жовтня – День відкритих дверей школи «Журналістика цифрового майбутнього»

15 Жовтня 2007
13769
15 Жовтня 2007
10:44

16 жовтня – День відкритих дверей школи «Журналістика цифрового майбутнього»

13769
16 жовтня – День відкритих дверей школи «Журналістика цифрового майбутнього»
16 жовтня у Конгрегаційній залі Києво-Могилянської академії відбудеться День відкритих дверей школи «Журналістика цифрового майбутнього», організованої корпоративним благодійним фондом SCM «Розвиток України» в рамках проекту «Сучасна освіта» разом із Могилянською школою журналістики.
 
Творці програми прагнуть навчити молодих журналістів, як вони кажуть, цифрової культури медіа майбутнього. Навчання, що проходитиме протягом 10 місяців на базі Могилянської школи журналістики, передбачає синтез навичок та новітніх знань у трьох сферах: підготовки якісного контенту, врахування інтересів численних та розмаїтих аудиторій та застосування найсучасніших технологій у журналістиці. На презентації було оголошено про офіційний старт програми, тож уже сьогодні на сайті http://dfj.org.ua/ можна заповнити аплікаційну форму. 20-25 жовтня триватиме тестування всіх аплікантів, і ті з них, що пройдуть вступні тести, розпочнуть навчання 5 листопада.
 
Організатори проекту розкажуть про нові технології, тренди у розвитку сучасної медіаіндустрії, а також представлять програму «Журналістика цифрового майбутнього», докладні навчальні плани та викладачів.
 
У заході братимуть участь Президент НАУКМА Сергій Квіт, менеджер проекту Світлана Панюшкіна, директор Школи журналістики при НАУКМА Євген Федченко та інші.
 
Місце проведення заходу – Київ, вул. Григорія Сковороди, 2, староакадемічний корпус, 2 поверх, Конгрегаційна зала. Початок о 17.00 16 жовтня.
 
Акредитація за телефонами  (044) 502 52 14, (050) 348 47 43
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду