Нацрада звинувачує російські канали в однобокому висвітленні виборів

10 Жовтня 2007
47917
10 Жовтня 2007
15:38

Нацрада звинувачує російські канали в однобокому висвітленні виборів

47917
Нацрада звинувачує російські канали в однобокому висвітленні виборів
Нацрада з телебачення й радіомовлення заявляє, що присутні в українському ефірі російські телекомпанії односторонньо висвітлювали вибори Верховної Ради.

Про це журналістам заявив перший заступник голови Нацради Ігор Курус, повідомляють Українські новини.
 
«Російські компанії... й надалі висвітлюють події в Україні односторонньо», - сказав він.
 
Курус зазначив, що на російських телеканалах практично завжди інформація про політичні сили, які перебувають у коаліції й Кабінеті міністрів, була позитивною, а про опозиційні - негативною.
 
«Усі політичні події в Україні на російських каналах фактично коментували ті самі (українські політики)», - сказав він.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
47917
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДонбассаМать
6043 дн. тому
Зато на наших каналах чушь оранжевая по всем программам. И тоже все однобоко. Везде слава бандеровцам, а Янукович бандит. Вы сначала у себя под носом посмотрите, а потом учите других. Канал честных новин+5. Цирк бесплатный, когда оранжевые говорят, все молчат, только дают слово регионалам так ведущие не дают договорить, перебивают. Мы смотрим Россию и хрен что вы нам сделаете! Интернет не убьете - кишка тонка, уроды.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду